Αποκαλύπτουμε το μέλλον του League of Legends (U.R.F.)

Η Riot μας παρουσιάζει το νέο U.R.F.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Riot μας παρουσιάζει το νέο U.R.F.

rdg46bs

Πριν από σχεδόν έναν χρόνο, παρουσιάσαμε για πρώτη φορά έναν νέο τρόπο παιχνιδιού για το League of Legends με μια χαοτική, διασκεδαστική λειτουργία που έφερε τα πάνω-κάτω στην αγωνιστική ισορροπία του παιχνιδιού. Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε την επίσημη ημέρα τρολιάς, γνωστή ως Πρωταπριλιά. Παρόλο που κάναμε πλάκα, πολλοί από τους σχεδιαστές μας άρπαξαν την ευκαιρία να επεξεργαστούν μια πραγματική εξέλιξη του League με βάση το U.R.F.. Αφού εξετάσαμε τα σχόλια των παικτών και βάλαμε τις τελευταίες πινελιές, είμαστε πλέον βέβαιοι ότι έχουμε δημιουργήσει την πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία που μπορεί να απολαύσει κάποιος στο League of Legends. Η νέα έκδοση θα είναι έτοιμη για την επόμενη σεζόν τουρνουά.

Το νέο στυλ παιχνιδιού που αποκαλούμε «Νέο U.R.F..» αυξάνει τις απαιτήσεις από τους παίκτες και προσφέρει μια αργή, εκλεπτυσμένη και υπομονετική στρατηγική εμπειρία που δοκιμάζει τις ικανότητες των ομάδων με νέους και δυναμικούς τρόπους, ενώ παράλληλα κάνει το παιχνίδι πιο προσβάσιμο σε όλους αυτούς τους παίκτες που δεν έχουν αντανακλαστικά γατόπαρδου.

Συνήθως, οι αγώνες του League ακολουθούν ένα γρήγορο, δυναμικό ρυθμό με συμπλοκές που καλύπτουν ολόκληρο το Φαράγγι των Επικαλεστών, από την επάνω μέχρι την κάτω λωρίδα. Θέλουμε να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους ταλαντούχους παίκτες στα υψηλότερα επίπεδα ανταγωνισμού και θέλουμε αυτοί οι παίκτες να είναι καλοί στη στρατηγική, χωρίς να περιορίζονται από περιττούς παράγοντες, όπως είναι οι γρήγορες αντιδράσεις.

Έχουμε να πούμε πολλά και κανονικά θα αφιερώναμε κάποιο χρόνο να σας προετοιμάσουμε για το νέο τρόπο παιχνιδιού, αλλά μετά τις πρόσφατες διαρροές υλικού από το Νέο U.R.F.., μάλλον είναι καλύτερα να σας δείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε. Αύριο, λοιπόν, το Νέο U.R.F.. θα κάνει το εκρηκτικό ντεμπούτο του στους σέρβερ του παιχνιδιού.

Ακολουθεί μια πρόγευση των βελτιώσεων που θα προστεθούν στο παιχνίδι αύριο το βράδυ, με την επίσημη πρώτη του Νέου U.R.F.

  • Το κόστος σε Μάνα και Ενέργεια όλων των ικανοτήτων αυξάνεται κατά +100%
  • Ο Χρόνος Επαναφόρτισης όλων των ικανοτήτων, των αντικειμένων και των Ξορκιών Επικαλεστή αυξάνεται κατά +200%
  • Μείωση Ταχύτητας Κίνησης +225
  • Καθυστέρηση μεταξύ βασικών επιθέσεων +200%
  • Τα καίρια χτυπήματα προκαλούν το 50% της βασικής Ζημιάς Επίθεσης
  • Οι μονάδες προκαλούν καίρια χτυπήματα στο 150% των επιθέσεων

Θα φέρει το Νέο U.R.F.. μια νέα εποχή ανταγωνισμού που θα μας προσφέρει ακόμη πιο εντυπωσιακές στιγμές; Θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στη νέα πρόκληση; Μπορεί ένας απλός άνθρωπος να νικήσει έναν θαλάσσιο ελέφαντα; Στο League of Legends, η απάντηση είναι σίγουρα ναι, αλλά δεν έχει σημασία. Ο κύβος ερρίφθη. Η δύναμη είναι στα χέρια σας.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends