Θα καθυστερήσει το Zelda για το Wii U

Ο Producer του Zelda, Eiji Aonuma δήλωσε σε ένα video απευθυνόμενος σε όλους τους fans, ότι το Legend of Zelda για το Wii U δεν θα κυκλοφορήσει το 2015

Platform
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Ο Producer του Zelda, Eiji Aonuma δήλωσε σε ένα video απευθυνόμενος σε όλους τους fans, ότι το Legend of Zelda για το Wii U δεν θα κυκλοφορήσει το 2015.

2558029-zelda_003

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Από τότε που ανακοίνωσα στα The Game Awards το Δεκέμβριο, ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2015, τα μέλη της ομάδας εργάζονται σκληρά για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο σκοπός τους φυσικά, είναι να το κάνουν όσο καλύτερο γίνεται.»

«Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του παιχνιδιού όμως, η ομάδα ανακάλυψε «αρκετές νέες ιδέες» που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Έτσι, αναγκάστηκαν να επανεξετάσουν το χρονοδιάγραμμα και τις προτεραιότητες τους.»

«Και γι’αυτό, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους σας που ανέμεναν το παιχνίδι μέχρι το τέλος του έτους. Η προτεραιότητα μας, δεν είναι πλέον η κυκλοφορία του παιχνιδιού το 2015. Η προτεραιότητά μας, είναι να δημιουργήσουμε το πιο καλό και ολοκληρωμένο Zelda που έχει βγει ποτέ.»

Ένας άλλος εκπρόσωπος της Nintendo, δήλωσε ότι το Zelda δεν θα είναι ούτε στην φετινή E3. Πιο χαρακτηριστικά είπε: «Όταν νιώσουμε έτοιμοι, θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες μαζί σας.»

 

Περισσότερα νέα για το Zelda