Πότε πρέπει να αρχίσεις τα παιχνίδια κατάταξης

Κάποιες χρήσιμες συμβουλές για όσους σκέφτονται να αρχίσουν τα παιχνίδια κατάταξης ή θέλουν να αναθεωρήσουν την στρατηγική τους

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Κάποιες χρήσιμες συμβουλές για όσους σκέφτονται να αρχίσουν τα παιχνίδια κατάταξης ή θέλουν να αναθεωρήσουν την στρατηγική τους

42fc707fe76754f2c03597cf784c691e_large

1. Να έχεις γνώση όλων των ρόλων στο League of Legends. Να έχεις παίξει μερικά παιχνίδια στο κάθε ρόλο ώστε να τους γνωρίσεις καλύτερα. Αυτό σε βοηθά να κατανοήσεις καλύτερα το παιχνίδι, και να έχεις καλύτερη επικοινωνία μες τους συμπαίκτες σου, που παίζουν αυτούς τους διαφορετικούς ρόλους. Επίσης να γνωρίζεις τους ήρωες που παίζονται πιο συχνά σε κάθε διαφορετική λωρίδα, δηλαδή να ξέρεις τις δυνάμεις τους αλλά και τις αδυναμίες τους. Όταν έρθει η στιγμή να παίξεις κάποια διαφορετική λωρίδα, η να αντιμετωπίσεις έναν ήρωα, θα ξέρεις τι να περιμένεις και θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένος.

2. Να έχεις ειδίκευση σε ένα συγκεκριμένο παίκτη, ή ρόλο. Ποτέ δεν είναι καλό να παίζεις ήρωες που δεν τους γνωρίζεις σε παιχνίδια κατάταξης. Συνήθως δεν έχει καλά αποτελέσματα, και καταστρέφει και το δικό σου παιχνίδι, αλλά και αυτό των συμπαικτών σου. Παίζοντας ένα συγκεκριμένο ρόλο, αποκτάς αυτοπεποίθηση, επειδή γνωρίζεις πολύ καλά των ήρωα που παίζεις αλλά και το ρόλο σου. Με αυτό τον τρόπο μαθαίνεις τις μικρές λεπτομέρειες που σε κάνουν να βελτιώνεσαι, μαθαίνεις τι πρέπει να κάνεις σε κάθε teamfight και πόση ζημιά κάνει ο ήρωας σου ώστε να ξέρεις πότε να κάνεις ένα επικίνδυνο play και πότε όχι.

3. Να γνωρίζεις περισσότερους από ένα ρόλο. Όπως ανέφερα νωρίτερα, είναι καλό να μαθαίνεις ένα συγκεκριμένο ήρωα και ένα ρόλο, όμως δεν θα μπορείς πάντα να παίζεις τον ρόλο και τον ήρωα που θέλεις, είτε γιατί είσαι last pick, είτε γιατί σέβεσαι την σειρά επιλογής. Οπότε καλό είναι να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να μάθεις καινούριους ρόλους ώστε να μην βάλεις τον εαυτό σου και την ομάδα σου σε δύσκολη θέση. Καλό είναι πάντα να αναφέρεις σε ποιον ρόλο είσαι χειρότερος ώστε να το ξέρει η ομάδα σου και να αναλαμβάνει κάποιος άλλος αυτόν τον ρόλο.

4. Κάνε εξάσκηση τους ήρωες σου προτού τους παίξεις σε κατάταξη. Καλό είναι να γνωρίζεις καλά τον κάθε παίχτη πριν τον παίξεις σε παιχνίδι κατάταξης ώστε να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης να μην αντιγράφεις τυφλά τις επιλογές ηρώων που γίνονται στο LCS, καθώς στα normal games μπορείς να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα. Με αυτό τον τρόπο μαθαίνεις τι πρέπει να κάνεις και πότε να το κάνεις χωρίς να πρέπει να την ώρα ενός παιχνιδιού κατάταξης όπου σίγουρα βρίσκεσαι υπό πίεση.

5. Να είσαι πάντα διατεθειμένος να μάθεις καινούρια πράγματα. Εκτός από εξάσκηση, η παρακολούθηση streams, video στο youtube, και το διάβασμα οδηγών κάνει την διαφορά. Καλό είναι να παρακολουθείς και τις διάφορες εξελίξεις στα καινούρια patch notes για να γνωρίζεις ποιοι ήρωες είναι οι δυνατότεροι εκείνη την περίοδο. Συμβουλές από παίkτες σε πιο υψηλή κατάταξη από εσένα πάντα είναι βοηθητικές.

Ελπίζω να λάβετε υπόψη τα παραπάνω προτού μπείτε σε παιχνίδι κατάταξης. Από εμένα καλή επιτυχία στα επόμενα σας παιχνίδια!

Περισσότερα νέα για το League of Legends