Ο Brock Lesnar υπογράφει νέο συμβόλαιο με το WWE

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο SportsCenter με την Michelle Beadble του ESPN, ο Brock Lesnar ανακοίνωσε πως δεν θα επιστρέψει στο MMA.

Goodbye MMA, Hello WWE

maxresdefault (5)

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο SportsCenter με την Michelle Beadble του ESPN, ο Brock Lesnar ανακοίνωσε πως δεν θα επιστρέψει στο MMA. Η καριέρα του στο Octagon μπορεί να τελείωσε, αλλά ο WWE World Heavyweight πρωταθλητής, ανανέωσε το συμβόλαιό του με το WWE για μερικά χρονιά ακόμα.

Στην συνέντευξη του, ο Lesnar δήλωσε πως για να πάρει την απόφαση αυτή, του πήρε έναν χρόνο. Για να μπορέσει να πάρει την σωστή απόφαση, συζήτησε το θέμα αυτό με διάφορους φίλους του από τον χώρο του MMA, την γυναίκα του, καθώς και τους Triple HHH και Vincent Kennedy McMahon. Το συμβόλαιο που του πρόσφερε το WWE ήταν πολύ γενναιόδωρο και σκεπτόμενος την ηλικία του, αποφάσισε να παραμείνει στο WWE. Σχολίασε μάλιστα πως ‘αυτό σημαίνει πως την Κυριακή αυτή, θα έχω ακόμα τον τίτλο μου γύρω από την μέση μου’.

jEfnUSy

Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε, πως αναφερόταν στο match του εναντίον του Roman Reigns, την Κυριακή αυτή στην Wrestlemania 31. Κοιτώντας την κατάσταση του συμβολαίου του, αυτό μπορεί να είναι και ‘spoiler’ για την Κυριακή αυτή. Το μόνο που μένει, είναι να δούμε ζωντανά το μεγαλύτερο Wrestling event.