Τα 5 καλύτερα videogame stories

Top 5 Countdown

Top 5 Countdown

5) Mass Effect

131743240

Αν και μπορεί να μην ικανοποίησε τους πάντες, το τελευταίο part της σειράς, το Mass Effect ίσως έχει ένα από τα καλύτερα character development και story telling στην ιστορία του gaming.

4) The Walking Dead

maxresdefault

Σ’ αυτό το game οι επιλογές που θα κάνεις – είτε ηθικές είτε όχι – θα αλλάξουν και το story αναλόγως. Είναι τόσο ενδιαφέρον το concept που έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ένα πανεπιστήμιο της Νορβηγίας για το μάθημα της ηθικής δεοντολογίας.

3) Silent Hill 2

silent_hill_2-there_was_a_hole_here

Το απόλυτο ψυχολογικό horror. Η πόλη του Silent Hill σε βάζει να αντιμετωπίσεις τους χειρότερους εφιάλτες σου. Αρκετά συμβολικό, με το μυστήριο συνεχώς να πλανάται, σε μερικά σημεία θα αναρωτιέσαι αν το παιχνίδι παίζει εσένα.

2) Bioshock Infinite

bioshock-infinite-elizabeth-paris

Το συγκεκριμένο game, δεν έχει να ζηλέψει τίποτε ακόμα και από μια καλή sci-fi ταινία του Holywood.  Ίσως είναι το game με ένα από τα καλύτερα plot twists που έχουν βγει ποτέ. Ακόμα και στα credits θα προσπαθείς να μαζέψεις  κομμάτια του εγκεφάλου σου από τους τοίχους.

1) The Last of Us

2453616-2762456622-the-l

Η συνταγή που έκανε το Last of Us τόσο πετυχημένο game είναι η εξής: Ένα απλό και ωραίο post-apocalyptic storyline με zombies, με τη διαφορά ότι οι αλληλεπιδράσεις των χαρακτήρων είναι φυσικές και ρεαλιστικές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δένεσαι περισσότερο με τους χαρακτήρες και με το τι περνάνε.