Πρωταθλητής του Katowice ο Orange

Πρωταθλητής του ESL Legendary Series Katowice ο Jon «Orange» Westberg

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Πρωταθλητής του ESL Legendary Series Katowice ο Jon «Orange» Westberg και 13.000$ πλουσιότερος αφότου κέρδισε τον Jason «Amaz» Chan 3-0 στον τελικό

maxresdefault

Ο νεαρός Σουηδός ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν προκρίθηκε για το M-House Cup τον Δεκέμβρη του προηγουμένου έτους. Από τότε κέρδισε και άλλα προκριματικά όπως τα Pinnacle 2, ESL Katowice και HouseCup #2, καθιερώνοντας τον στην Hearthstone σκηνή.

Παρά την εκρηκτική αρχή στα προκαταρκτικά τουρνουά, οι πρώτες του δημόσιες εμφανίσεις δεν πήγαν και τόσο καλά. Παρ’ όλα αυτά βγήκε πάλι στο παρασκήνιο όταν κέρδισε τον Aleksandr «Kolento» Malsh στον πρώτο γύρο του ESL Katowice με score 3-2. O Kolento δεν ήταν το μόνο μεγάλο όνομα που έπρεπε να αντιμετωπίσει ο Orange στον δρόμο του για το πρωτάθλημα. Στους προημιτελικούς, κέρδισε τον Dima «Rdu» Radu στο πέμπτο και αποφασιστικό παιχνίδι, με ένα τυχερό χτύπημα του Ragnaros the Firelord και προχώρησε για να αντιμετωπίσει τον Erik «Inderen» Kristensen.

Από κει και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα για τον Orange. Επικράτησε του Inderen με 3-0 και προχώρησε στον μεγάλο τελικό να ανταγωνιστεί τον Jason «Amaz» Chan όπου και τον κέρδισε με το ίδιο score.

orange-news

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft