Οι χαρακτήρες που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ [Μέρος 1ο]

Οι champions που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στο League of Legends…

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι champions που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στο League of Legends…

Averdrian

AverdrianCoffin

  • Ο Averdrian, ένα mage (secondary: Tank) champion, ήταν να κυκλοφορήσει πίσω το 2010. Αρκετοί, είχαν ταυτίσει τον Averdrian με τον Heimerdigner, αλλά ο game designer επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κάποια ομοίοτητα. Το 2010, στο Harrowing Map, ο Averdrian βρέθηκε μαζί με τους Plant King και The Voodoo Shaman, μέσα σε φέρετρο. Με αυτόν τον τρόπο, η Riot μας ανάδειξε ότι ο champion, δεν θα έχει κάποιο release date σύντομα… ίσως και καθόλου!

Gavid

Plant_King_Development

  • Οι πληροφορίες μας για τον Gavid είναι μηδαμινές. Το μόνο που γνωρίζουμε, είναι τα spell του, αλλά και το λόγο που δεν είχε ένα release date. Σύμφωνα με την Riot, ο Gavid δεν ταίριαζε στο «artistic theme» του παιχνιδιού. Μαζί με τον Averdrian και τον The Voodoo Shaman, βρέθηκε στο φέρετρο…

Omen

omen

  • Για τον Omen έχουμε ακόμη λιγότερες έγκυρες πληροφορίες… Αυτός ο τετράποδος δαίμονας, αντικαταστήθηκε από τη Riven, η οποία κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά το cancel του, από την Riot. Στο comic του Udyr, μπορείτε να δείτε ένα πλάσμα, παρόμοιο σε αυτόν.

Priscilla

Spiderqueen

  • Η Priscilla ίσως ήταν αυτό που αποκαλούμε σήμερα, «The Spider Queen». Παρ’ όλα αυτά, η σημερινή βασίλισσα είναι η Elise. Η Priscilla δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει ποτέ…

Rob Blackblade

Rob_Blackblade_Developement

  • Ο Rob Blackblade δεν κατάφερε να πάρει μία θέση στο φαράγγι των επικαλεστών, διότι δεν ταίριαζε στο «artistic theme» του παιχνιδιού. Τη θέση του πήρε ο Udyr.

Tabu

tabu

  • Ο Swain είναι ίσως αυτός, που κατάφερε να πάρει τη θέση του Tabu στο League of Legends. Ο Tabu, The Voodoo Shaman έχει αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Voljin, The Witch Doctor, του DOTA. Στο Harrowing Map βρέθηκε κι αυτός μέσα σε ένα φέρετρο.

Well

  • Για τον Well, the Hydrosoul (aka The Water Wizard) έχουμε πιθανόν τις περισσότερες πληροφορίες. Για τον συγκεκριμένο, υπάρχει διαθέσιμο lore, αλλά και spells τα οποία μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του league of legends wiki.
Περισσότερα νέα για το League of Legends