Τα χειρότερα skins του League of Legends

Κάποια από τα χειρότερα skins του League of Legends…

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Κάποια από τα χειρότερα skins του League of Legends…

Deadly Kennen

deadly_kennen_splash

  • Το συγκεκριμένο skin είναι αυτό που αποκαλούμε «τέχνη»! Φυσικά, αστειευόμαστε… Το Deadly Kennen skin είναι απλά το original skin, σε κόκκινη έκδοση. Η εταιρία ανάπτυξης δεν έδωσε και ιδιαίτερη βάση επάνω στο συγκεκριμένο design. Παρ’ όλα αυτά, αγαπάμε Kennen!

Butcher Urgot

Urgot_2

  • Ιδού η χασάπικη έκδοση του Urgot. Ενώ η ιδέα ήταν εξαιρετική, η ανάπτυξη του project δεν πήγε και πολύ καλά. Σίγουρα ο Urgot αξίζει πολλά περισσότερα, ειδικά στο σημερινό σημείο, όπου είναι παραμελημένος και ένα σπάνιο pick.

Riot Girl Tristana

tristana-riot-girl

  • Το συγκεκριμένο skin σίγουρα το έχει το 70% του community του League of Legends. Παρ’ όλα αυτά, ασχέτως το γεγονός ότι είμαστε τζαμπατζήδες, το skin της Tristana δεν θα άξιζε για αγορά. Στην ουσία μιλάμε για το original skin, με ρόζ μαλλιά…

Emerald Taric

taric-emerald

  • Στοιχηματίζουμε ότι οι περισσότεροι περιμένατε το Fifth Age Taric skin… Παρ’ όλα αυτά, το Emerald Taric είναι καθαρά ένα copy-paste του original. Αν και το Fifth Age Taric είναι αρκετά τραγικό, το Emerald Taric κλέβει επιτυχώς την πρωτιά…

Special Weapon Zac

Zac_SpecialWeapon_Splash

  • Εδώ συναντάμε την απόλυτη αδικία! Ο Zac στην ουσία έχει ένα skin, κι όχι δύο. Το να αλλάξουμε το χρώμα του Zac από πράσινο, σε μωβ, δεν είναι ότι πιο δημιουργικό. Παρ’ όλα αυτά, το συγκεκριμένο skin βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από τα προηγούμενα, έχοντας περισσότερες αναβαθμίσεις.
Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags