Αλλαγές στις τιμές RP στην Ευρώπη

Δείτε την ανακοίνωση της Riot σχετικά με την αλλαγή στις τιμές

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Δείτε την ανακοίνωση της Riot σχετικά με την αλλαγή στις τιμές

bundle-banner_1_0

«Καλησπέρα επικαλεστές. Είμαι ο Errigal και θέλω να σας μιλήσω σχετικά με το σκετπικό των αλλαγών που κάνουμε στις τιμές των RP που θα γίνουν σύντομα.

Λόγω των αλλαγών στην παγκόσμια οικονομία, θα αυξήσουμε την τιμή των RP για τους παίκτες στην ΕΥΔ και ΕΥΒΑ.Η αύξηση αυτή θα είναι της τάξης του 10% περίπου.

Αυτές οι αλλαγές θα γίνουν με τη διαφοροποίηση της ποσότητας των διαθέσιμων πόντων ανάλογα την τιμή. Για παράδειγμα 10 ευρώ θα αγοράζουν 1575RP αντί για 1780RP. Όλες οι προηγούμενες αγορές δε θα επηρρεαστούν από αυτήν την αλλαγή. Οι τιμές για το περιεχόμενο παραμένουν, επίσης, αναλλοίωτες.

Αυτή η αλλαγή θα ισχύει από τις 20 Μαρτίου 2015.

Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι για τους λόγους που πραγματοποιούμε κάτι τέτοιο, οπότε παραθέτουμε μερικές πληροφορίες παρακάτω».

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί αυξάνουμε τις τιμές; Γιατί τώρα;

Η διεθνής οικονομική κατάσταση παίζει ένα μεγάλο ρόλο σε αυτήν την απόφαση. Κάνουμε την αλλαγή τώρα, συνχρονισμένα με τις άλλες περιοχές που υποστηρίζουμε για να εξασφαλίσουμε ότι είναι εναρμονισμένες μεταξύ τους.Επίσης, αυτή είναι η πρώτη αύξηση τιμών των RP μας μέσα σε πέντε χρόνια.

Τι σημαίνουν «οικονομικό περιβάλλον», «διεθνής οικονομική κατάσταση»;

Κυρίως αναφερόμαστε σε δύο πράγματα. Πολλές λειτουργίες μας (έξοδα), ακόμα και στην Ευρώπη, πραμγατοποιούνται σε δολάρια, που η τιμή τους έχει αυξηθεί δραματικά έναντι πολλών Ευρωπαϊκών νομισμάτων. Επίσης, συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε περισσότερες επενδύσεις στην Ευρώπη γύρω από όλες τις πτυχές του League of Legends, όπως το νέο κέντρο στο Άμστερνταμ και το IP backbone, που συνεισφέρουν στην σταθερότητα της σύνδεσης.

Τι γίνεται με τις άλλες περιοχές;

Πρόσφατα, κάναμε αλλαγές στις τιμές των RP σε Βραζιλία, Τουρκία, Ρωσία, Χιλή και Αργεντινή ενώ έρχονται αλλαγές για Ωκεανία και Καναδά.

Θέλουμε να κρατήσουμε τις τιμές παγκοσμίως σε σχετική ισορροπία, ειδικά όταν οι παίκτες βρίσκονται στον ίδιο σέρβερ. Όταν τα οικονομικά περιβάλλοντα αλλάζουν σε τέτοιο βαθμό όπου περιοχές φεύγουν από την ισορροπία, τότε ερευνούμε την πιθανότητα αλλαγών.

Υπάρχουν άλλοι λόγοι που μπορεί να προκαλέσουν αλλαγές τιμών;

Ναι, και είναι αρκετοί παγκοσμίως. Σε αυτήν την περίπτωση, επένδυση και κόστη λόγω συναλλάγματος είναι οι βασικοί. Παρακολουθούμε όμως και τον πληθωρισμό. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε αισθανθεί ότι υπάρχει λόγος να κάνουμε αλλαγές γι’ αυτόν το λόγο.

Θα επηρρεαστεί καθόλου περιεχόμενο ή οι ΠΕ (IP);

Όχι. Μπορείτε να ξεκλειδώνετε περιεχόμενο με τα ίδια ποσά ΠΕ και RP όπως πριν.

Πώς θα επηρρεάσει αυτό τις αγορασμένες προπληρωμένες κάρτες;

Θα τις επηρρεάσει μετά την ημερομηνία αλλαγής, που είναι και ένας από τους λόγους που δίνουμε αυτό το περιθώριο των δύο εβδομάδων στους παίκτες να τις εξαργυρώσουν πριν αλλάξει η αξία των RP.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends