Συνεργαστείτε και αποκτήστε Ανταμοιβές ομάδας!

Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν παίζετε με φίλους το LoL είναι πιο διασκεδαστικό

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

teambuilder_highres_1920

Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν παίζετε με φίλους το LoL είναι πιο διασκεδαστικό και γι’ αυτό προσφέρουμε ανταμοιβές για φιλικές συνεργασίες. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα μπορείτε να μπαίνετε στην ουρά με παλιούς και νέους φίλους και να συγκεντρώνετε ΠΕ με τις Ανταμοιβές ομάδας. Το νέο σύστημα παρέχει Μπόνους πολλαπλασιαστές βάσει του μεγέθους της προκαθορισμένης ομάδας σας. Σε αυτήν τη δοκιμαστική περίοδο, θέλουμε να δούμε αν λειτουργίες όπως αυτή μπορούν να σας ωθήσουν να μπείτε στη μάχη με φίλους και να διασκεδάσετε ακόμη περισσότερο.

Πώς λειτουργεί:

Αν μπείτε σε οποιαδήποτε ουρά εύρεσης συμπαικτών με μια προκαθορισμένη ομάδα, όλη η ομάδα θα έχει μια ευκαιρία να αποκτήσει πολλαπλάσια τυπική ανταμοιβή ΠΕ. Οι Ανταμοιβές ομάδας λειτουργούν σχεδόν όπως οι κανονικές ανταμοιβές ΠΕ. Οι κλίμακες είναι διαφορετικές, ανάλογα με την ουρά. Για παράδειγμα, οι ουρές στο Φαράγγι των Επικαλεστών παρέχουν περισσότερους ΠΕ από ό,τι οι ουρές στο Δάσος της Σύγχυσης ή στη Μαινόμενη Άβυσσο. Υπάρχει πιθανότητα η ομάδα σας να μην αποκτήσει καμία Ανταμοιβή ομάδας, αλλά οι μεγαλύτερες προκαθορισμένες ομάδες αποκτούν ανταμοιβές ΠΕ υψηλότερων βαθμίδων. Μερικοί τυχεροί παίκτες μπορεί να αποκτήσουν ακόμη πιο σπάνιες, μεγάλες ανταμοιβές ΠΕ. Αν μπείτε στην ουρά μόνοι σας, δεν θα έχετε δικαίωμα απόκτησης Ανταμοιβών ομάδας.

Μέγεθος ομάδαςΜέγιστος πολλαπλασιαστής
Ένας παίκτηςΔ/Ι
Ομάδα δύο παικτών4x ΠΕ
Ομάδα τριών παικτών6x ΠΕ
Ομάδα τεσσάρων παικτών8x ΠΕ
Πλήρης ομάδα16x ΠΕ

 

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οι Ανταμοιβές ομάδας θα είναι όλες δικές σας. Μετά τη δοκιμαστική περίοδο, θα απενεργοποιήσουμε προσωρινά τη λειτουργία, θα αναλύσουμε τα δεδομένα και θα μάθουμε πώς πήγε η ιστορία. Σύντομα θα πούμε περισσότερα για το μέλλον των Ανταμοιβών ομάδας.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends