Κοντινότερη ματιά στα νέα ελιξήρια

Τα νέα ελιξήρια και οι ιδιαιτερότητές τους μέσα στο παιχνίδι

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Τα νέα ελιξήρια και οι ιδιαιτερότητές τους μέσα στο παιχνίδι

Στο League of Legends, την περίοδο της αλλαγής του χάρτη, στο Φαράγγι των Επικαλεστών, υπήρξαν ανανεώσεις και στα αντικείμενα που μπορούν να αγοραστούν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, τα ελιξήρια της ανδρείας και της λαμπρότητας αντικαταστάθηκαν από την Riot, από τέσσερα καινούρια, τα οποία είναι το Ελιξήριο της Καταστροφής, το Ελιξήριο της Μαγείας, το Ελιξήριο της Οργής και το Ελιξήριο του Σιδήρου. Όλα τα νέα ελιξήρια, έχουν την ιδιαιτερότητα πως κοστίζουν 400g και απαιτείται το ένατο επίπεδο για την αγορά τους. Επιπλέον, κάθε ένα από αυτά που αναφέρθηκαν, διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που διαρκεί όσο και το ελιξήριο (3 λεπτά).

item-elixir-of-ruin

Ελιξήριο της Καταστροφής
Κατά την χρήση του: Αύξηση ζωής +250, 15% μπόνους ζημιά σε πύργους.

Χαρακτηριστική ικανότητα: Διοικητής Πολιορκίας: Οι κοντινοί υπηρέτες αποκτούν 15% μπόνους ζημιά σε πύργους και η ταχύτητά τους αυξάνεται σύμφωνα με την ταχύτητα του παίκτη.

Το ελιξήριο αυτό, φαίνεται να ωφελεί τους χαρακτήρες που έχουν ως στόχο τους να κάνουν push κάποιο lane. Ανάμεσα σε αυτούς που μας έρχονται πρώτοι στο μυαλό είναι η Nidalee, o Zed, o Heimerdinger και ο Shaco. Μαζί με την επιπλέον επίθεση του παίκτη και των υπηρετών στους πύργους, το ελιξήριο δίνει τη δυνατότητα να “πέφτουν” πολύ γρήγορα οι πύργοι.

item-elixir-of-iron

Σιδηρό Ελιξήριο
Κατά την χρήση του: +25% αυξημένο μέγεθος, αντίσταση στην επιβράδυνση, εμμονή

Χαρακτηριστική Ικανότητα: Μονοπάτι του Σιδήρου: Κατά την κίνηση του παίκτη, αφήνεται ένα μονοπάτι από πίσω, το οποίο αυξάνει την ταχύτητα των συμμάχων κατά 15%.

Το Σιδηρό Ελιξήριο είναι κατάλληλο για τους χαρακτήρες που θα μπουν πρώτοι στην μάχη. Κάποιοι από αυτούς είναι ο Singed, o Nocturne, o Galio και ο Rammus. Σε συνδυασμό με την ενίσχυση “Αρχηγός” των μποτών, θα ωφελήσει ολόκληρη την ομάδα.

item-elixir-of-wrath
Ελιξήριο της Οργής
Κατά την χρήση του: Αύξηση ζημιάς επίθεσης +25

Χαρακτηριστική Ικανότητα: Δίψα για Αίμα: Η σωματική ζημιά που προκαλείται στους αντιπάλους από τον παίκτη μας, τον θεραπεύει κατά 10% της ζημιάς που προκλήθηκε. Ταυτόχρονα, οι εκτελέσεις και οι βοήθειες αυξάνουν για 30 δευτερόλεπτα την διάρκεια της φιάλης.

Η αγορά του προτιμάται να είναι από τους σκοπευτές (Marksmen). H επιπλέον ζημιά είναι ισοδύναμη με την Αξίνα (Pickaxe) εμπλουτισμένη με αρπαγή ζωής.

item-elixir-of-sorcery
Ελιξήριο της Μαγείας
Κατά την χρήση του: Αύξηση Ισχύς Ικανότητας +40, μπόνους αναπλήρωση μάνα +15, ανά 5 δευτερόλεπτα.

Χαρακτηριστική Ικανότητα: Μαγεία: Αν ο παίκτης προκαλέσει ζημιά σε έναν ήρωα ή πύργο, θα προκληθεί 25 μπόνους πραγματική ζημιά. Η επίδραση έχει χρόνο επαναφόρτισης 5 δευτερόλεπτα, μόνο ενάντια σε ήρωες.

Όπως είναι προφανές, αυτό το ελιξήριο απευθύνεται σε χαρακτήρες που τους χαρακτηρίζει η Ισχύς Ικανότητας (Ability Power). Αν και η επιπλέον ζημιά στους αντιπάλους δεν φαίνεται σπουδαία, η ζημιά στους πύργους δίνει μεγάλο προβάδισμα λόγω της χαμηλής ταχύτητας επίθεσης που έχουν.

Περισσότερα νέα για το League of Legends