5 Συμβουλές για να ανέβεις στο Solo Q

Συμβουλές για να γίνεις καλύτερος στο Solo Q

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Θες να ανέβεις στο Solo Q; 

Οι παρακάτω συμβουλές ίσως σε βοηθήσουν σε αυτό το quest:

1)  Σωστή διάθεση

Άμα μπεις ένα game και έχεις μηδέν όρεξη να παίξεις λόγω διάθεσης, οι πιθανότητες να χάσεις αυτό το game θα αυξάνονται. Το LoL εκτός από mechanics, είναι κυρίως παιχνίδι αποφάσεων. Μπορεί να έχεις τα καλύτερα mechanics στον κόσμο αλλά άμα κάνεις το λάθος call ή την λάθος απόφαση, θα χάσεις και το game. Είσαι νευριασμένος ή αρνητικός την ώρα που παίζεις; Κάτι τέτοιο θολώνει την ικανότητα σου να παίρνεις τις σωστές απoφάσεις για να νικήσεις το game. Οπότε κάνε ένα διάλειμμα, καθάρισε το μυαλό σου και σκαρφάλωσε αργότερα το βουνό που λέγεται Solo Q.

2) Περισσότερα pings, λιγότερο chat

6MeRX9Q

Αυτό είναι αρκετά απλό. Η επικοινωνία είναι σημαντική από τη στιγμή που το LoL είναι team-game. Ό,τι χρειάζεσαι για να επικοινωνήσεις με τους άλλους μέσα στο game, μπορείς να το βρεις στα pings. Το chat πλέον όμως, χρησιμοποιείται για ένα λόγο μόνο: «omfg noob report». Η λύση σ’αυτό είναι το mute, προφανώς. Δεν χρειάζεσαι αντιπερισπασμούς την ώρα που παίζεις. Θυμήσου, στόχος είναι να να ανέβεις στο solo q, όχι να αρχίσεις διαμάχη με τους συμπαίκτες σου. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά δυστυχώς είναι λίγες…

3) Χαμηλές προσδοκίες

Σε κάθε game που παίζεις, το καλύτερο είναι να υποθέτεις ότι το team σου αποτελείται από 4 bots και εσύ θα πρέπει να τα οδηγήσεις στο victory screen. Άμα το team σου δεν αγοράζει αρκετά wards, αγόραζε περισσότερα εσύ για να καλύψεις το κενό. Άμα δεν γράφουν ss ή δεν κάνουν ping όταν λείπει ο αντίπαλος στο lane τους, τα μάτια σου συνεχώς στο mini-map. Μην περιμένεις πράγματα από τους άλλους που μπορείς να κάνεις  εσύ ο ίδιος.

4) Spammαρε τα champions που έχεις περισσότερο από 50% win rate.

KIrA0hm

Με οτιδήποτε έχεις πάνω από 50% winrate, σε οποιοδήποτε ρόλο, θεωρείται καλό. Άμα βλέπεις ότι ένα champion δε δουλεύει, δοκίμασε κάτι άλλο. Οι πειραματισμοί επίσης, ανήκουν στα normals. Το να παίζεις πρώτη φορά mid Urgot, σε ranked, δεν είναι κι ότι πιο έξυπνο μπορείς να κάνεις.

5) Dodge όποτε χρειάζεται στο champion select

dodge

Αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως, άλλα αν βλέπεις ότι έχεις 0% πιθανότητες να νικήσεις πριν καν ξεκινήσει το game ή σε αφήσουν σε ένα ρόλο που δεν είσαι καθόλου καλός, το πιο λογικό που μπορείς να κάνεις είναι alt-f4. Καλύτερα -3 LP παρά -15 LP και πιο χαμηλό MMR.  Το να κάνεις dodge, σου εξοικονομεί χρόνο και  κρατάει το ΜΜR άθικτο.

GL HF

Περισσότερα νέα για το League of Legends