«Ουράνιο θαύμα» – Έρχεται νέος ήρωας στο League of Legends

Αυτό είναι το promo της Riot για τον νέο ήρωα

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αυτό είναι το promo της Riot για τον νέο ήρωα

Promo_Bard_TeaserSite_Constellation_Intro

«Οι ιστορίες δεν είναι μόνο Ιστορία. Μπορούν να γίνουν κάτι πολύ παραπάνω. Τρέφουν το μυαλό, και αν ξέρεις να τις αφηγείσαι καλά, μπορούν να γεμίσουν και το στομάχι σου. Ορισμένες ιστορίες είναι προειδοποιήσεις που μεταδίδονται από στόμα σε στόμα. Άλλες δίνουν κουράγιο στις ψυχές μας και τις ελευθερώνουν από τα καθημερινά βάρη τους. Γελάμε με τους ανόητους, επευφημούμε τους ήρωες και καταριόμαστε τους κακούς μέχρι που η φωτιά της κατασκήνωσής μας σβήνει και γίνεται στάχτες.

Πρώτος μας κανόνας: Πιο σημαντικό απο το ποια ιστορία θα πεις είναι το πως θα την πεις, αυτό δείχνει το ποιός είσαι και τον λόγο της ύπαρξης σου. Οι λεπτομέρειες χάνονται και αλλάζουν, η αλήθεια όμως ζει μέσα μας για πάντα. Οι ιστορίες είναι παντού. Τις συνθέτουμε από αυτά που βλέπουμε γύρω μας. Ακόμη και ο ουρανός ψιθυρίζει στα αυτιά μας».

«Κοιτάξτε τον Παγωμένο Παρατηρητή.

Το καλοκαίρι χαλαρώνει την αγκαλιά του. Ο κήρυκας του χειμώνα κυριαρχεί στον νυχτερινό ουρανό.

Ένας στρατός αυτών των περίεργων πλασμάτων είχαν υποδουλώσει κάποτε τις φυλές του Φρέλιορντ. Σκέπασαν το Βάλοραν με παγετώνες και έριξαν τη σκιά τους επάνω σε ολόκληρη τη Γη των Ρούνων.

Ο Παγωμένος Παρατηρητής σηματοδοτεί το τέλος του θέρους. Μας θυμίζει ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντέξουμε στο μαστίγωμα του χειμώνα».

«Ένα νέφος φλογερής καταστροφής αιωρείται στο νυχτερινό ουρανό. Αυτό το λέμε η Πτώση της Σουρίμα.

Οι Αρχαίοι ήταν τυφλοί στις συνέπειες των πράξεών τους, απειλούσαν να διαλύσουν την ίδια την πλάση με την ύβρη τους. Οι ευγενείς της Σουρίμα, όταν Εξυψώθηκαν, ανακάλυψαν μια ξηλωμένη κλωστή στο υφαντό του σύμπαντος και δεν δίστασαν να την τραβήξουν. Η χυδαιότητα της φιλοδοξίας τους καταβρόχθισε χιλιάδες αθώες ζωές και έβαλε τέλος σε μια χρυσή εποχή.

Αυτή ήταν η μοίρα της πανίσχυρης Σουρίμα και των ανθρώπων που ήθελαν να γίνουν θεοί».

«Δεν μπορείς να παίζεις με τις δυνάμεις που ορίζουν τη ζωή και το θάνατο.

Το Σπασμένο Στέμμα είναι η ανταμοιβή ενός βασιλιά που κατάφερε να αντισταθεί στο σαγηνευτικό κάλεσμα της σκιάς. Πιστεύω ότι η μοίρα μας είναι να αναλογιζόμαστε το θάνατο μέσα από την ποίηση και τη ρίμα και όχι να προσπαθούμε να του επιβάλλουμε τη θέλησή μας.

Κάποτε, όχι τόσο παλιά, αυτός ο αστερισμός δεν υπήρχε στον νυχτερινό ουρανό.

Ορισμένοι τον αποκαλούν τον Ορεινό Βωμό ή τον Μεγάλο Οδοιπόρο. Εμείς που ζούμε στα αιωρούμενα χωριά τον γνωρίζουμε με ένα αρχαίο όνομα, ένα όνομα που μνημονεύει μια κοσμική αλήθεια. Τον αποκαλούμε, ο Βάρδος».

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends