Αήττητη η SK Gaming

Έφτασε η 4η εβδομάδα στο LCS και η SK είναι ακόμη αήττητη…

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Έφτασε η 4η εβδομάδα στο LCS και η SK είναι ακόμη αήττητη…

annie

Μετά τις τρεις πρώτες εβδομάδες η SK Gaming ήταν μόνη πρώτη στην κατάταξη του EU LCS, με το τέλειο score του 6-0.  Η εβδομάδα που πέρασε όμως, φαινόταν να ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο στο σερί της ομάδας, λόγω των Copenhagen Wolves και Giants. Η SK Gaming αν και δεν είχε περιθώρια για πολλά λάθη… δεν πτοήθηκε, με αποτέλεσμα να κρατήσει το σερί της.

Δαμάζοντας τους λύκους…

Οι Copenhagen Wolves σε αρχικό στάδιο, αποδείχθηκαν μεγάλος κίνδυνος. Ο Airwaks (Jungler των λύκων) κατάφερε να σκοτώσει τον Svenskeren (Jungler των SK) σε 1v1 μονομαχία, με αποτέλεσμα το first blood να πάει για τους λύκους. Στη συνέχεια, ο FORG1VEN (adc των SK) ηττήθηκε σε 2v2 από τον Freeze (adc των Wolves)! Επίσης, σα να μην έφτανε μόνο αυτό, οι λύκοι κατάφεραν να πάρουν τον πρώτο δράκο -κάτι που οι SK Gaming, σπάνια επιτρέπουν.

Στην πορεία όμως, τα πράγματα έδειξαν να αλλάζουν, λόγω ενός μοιραίου λάθους. Οταν ο CW επιχείρησε να κάνει gank στο bot, η SK Gaming κατάφερε να αντιστρέψει τη ροή του παιχνιδιού κάνοντας ACE. Συγκεκριμένα, ο Fox (το mid των SK Gaming) έχοντας ένα triple kill στα 13 λεπτά, κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, έχοντας προηγηθεί με score 10/0/3.

Εναντίων Giants…

cho

Η Giants αν και έχει χαμηλή θέση, δεν είναι ομάδα προς υποτίμηση! Όταν η SK Gaming την βρήκε στην αντίπαλη πλευρά της, δεν έριξε καθόλου την άμυνά της. Αντιθέτως, έλαβαν ως μεγάλη απειλή την Ισπανική αυτή ομάδα!

Στο συγκεκριμένο αγώνα, η SK Gaming έκανε καλή αρχή, την οποία κράτησε μέχρι το mid game. Κατά τη διάρκεια του mid game όμως, η ομάδα άρχισε να κάνει πολλά λάθη, δίνοντας την ευκαιρία στους Giants να αρπάξουν από τα λάθη τους. Παρ’ όλα αυτά, η SK κατάφερε να πάρει πάλι το πάνω χέρι, νικώντας σε ένα ambush την αντίπαλη ομάδα. Εκεί μάλιστα, ήταν που κορυφώθηκε ο αγώνας! Η ομάδα, οδηγήθηκε για άλλη μία φορά στη νίκη…

fox

 

Hampus ‘Fox’ Myhre: Ο player της εβδομάδας…

Ο Fox αποδείχθηκε ο player της εβδομάδας, μια και κατάφερε να κάνει carry και τα 2 παιχνίδια. Το πρώτο με την LeBlanc και το δεύτερο με τον Zed. Σε συνέντευξή του, δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει επιθετικά, και επίσης, δήλωσε ότι χάρηκε και τους 2 αγώνες. Στο πρώτο match ενθουσιάστηκε για την τελική εξέλιξη, ενώ στο δεύτερο έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους Giants για το έξυπνο play τους.

EU LCS STANDINGS

  1. SK Gaming – 8:0 
  2. Fnatic – 6:2
  3. Unicorns Of Love – 5:3
  4. Copenhagen Wolves – 4:4
  5. Elements – 4:4
  6. H2k – 4:4
  7. Gambit Gaming – 3:5
  8. ROCCAT – 3:5
  9. GIANTS GAMING – 2:6
  10. MeetYourMakers – 1:7

Πηγή

Περισσότερα νέα για το League of Legends