NA LCS Spring: Week 4 – Day 1

Πολύ δυνατό game ανάμεσα στους Winterfox ενάντια στους Team impulse

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

WinterFox vs Team Impulse

winterfox

Πολύ δυνατό game ανάμεσα στους Winterfox ενάντια στους Team impulse, οι πρώτοι όμως πήραν δίκαια την νίκη, με 4/5 δράκους 10k gold προβάδισμα και πολύ δυνατά team fights. Aπό την άλλη πλευρά οι Team Impulse με έναν δράκο, παρά πολύ άσχημα teamfights ψάχνοντας συνεχώς τον Altec(adc),η ομάδα του όμως ήταν εκεί συνεχώς χρίζοντας τον MVP.

– Συνεχίζουμε με ένα δυνατό match Dignitas vs Cloud 9

Τα βλέμματα στραμμένα πάνω του, καθώς όλες του σχεδόν οι δηλώσεις έχουν να κάνουν με τον τίτλο που του πήραν πέρυσι.

meteos

Το παιχνίδι άρχισε δυνατά με κάποια summoners να καίγονται στο duo lane, first blood για τον meteos σε 1 vs 1 μονομαχία, αλλά τον πρώτο Δράκο του παιχνιδιού να καταλήγει στους Dignitas στο 09:00 . Ένα απίστευτο παιχνίδι απο τους Cloud 9, αφήνουν τους αντιπάλους να πιστέψουν ότι μπορούν να τους κλέψουν τον Δράκο ενώ εκείνοι παίρνουν τον Βαρόνο. Μετά απο αυτό είναι εύκολο να καταλάβουμε τι ακολουθεί, 8 κατεστραμμένοι πύργοι 1 inhibitor και το κατεστραμμένο nexus των Dignitas. Ένα παιχνίδι που από το πρώτο λεπτό έδειξε τον νικητή. Meteos MVP as well.

Team 8 vs Team Liquid 

Για να δούμε, τι μας επιφυλάσσει αυτό το παιχνίδι;

next

Ήρεμα τα πράγματα στο παιχνίδι μέχρι που ο jungler των Team Liquid αποφασίζει να κάνει gang στο bottom lane, κακό engage από τους T8, teleport από το top και έτσι έρχεται το 3-0 για τους TL και η διαφορά στα golds (2k). Ο piglet και η παρέα του συνεχίζουν να κάνουν πάρτυ στο bottom lane, 5-0 οι TL και όλα αυτά στο 12:00. Ένα λεπτό μετά οι T8 δείχνουν να τα έχουν χαμένα και με ένα lane swap έρχονται άλλα 3 kills για τους TL. Ενώ ο Fenix καταστρέφει τον Shooshi στο mid lane. Πύργοι 4-0 για τους TL, 8 k golds διαφορά και 0-9 το score, 2-1 δράκοι για τους TL, βρισκόμαστε μόλις στο 21′ . Οι Team 8 παίρνουν τα πρώτα τους 2 kills στο παιχνίδι αλλα αφήνουν ανοιχτό το Βαρόνο και οι TL τον εκμεταλλευονται κατάλληλα. Την κατάληξη του παιχνιδιού μπορεί να την καταλάβει κάποιος ακόμα και από την περιγραφή είναι θέμα χρόνου καθώς οι TL παίρνουν το πρώτο inhibitor άλλα 4 kills και ένα δράκο. Δεύτερος Βαρόνος για τους TL που μας φέρνει την νίκη τους, κάτι που το είδαμε απο πολύ νωρίς στο παιχνίδι, συνέχισαν όμως και μετά από αυτό καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα τους εκτός από το τρίτο inhibitor. MVP Piglet θα έλεγα.

Gravity vs TSM

Για να δούμε πόσο έτοιμοι είναι οι TSM αυτήν την εβδομάδα και πόσο έτοιμοι είναι για το αυριανό derby με τους CLG.

TSM

Έρχεται το first blood στο 07:00 για τον WildTurtle, πανέμορφο gang απο τον Santorin με τον Lustboy να παίρνει το aggro του πύργου και να δέχεται το damage αφήνοντας τους άλλους 2 να κάνουν την δουλειά τους. Ακριβώς η ίδια σκηνή αυτήν φορά στο toplane με τα 3 ίδια άτομα να παίρνουν ακόμα ένα kill και να μεγαλώνουν την διαφορά στα 2 k golds. Καταπληκτική στιγμή για τους Gravity που σκοτώνουν πρώτα τον Lustboy ο οποίος βρισκόταν σε κακή θέση, μετά πάνε για τον Wildturtle, έρχεται με teleport ο Dyrus λανθασμένα ο οποίος διακινδυνεύει την ζωή του και παραλίγο να σκοτωθεί, 2-2 το score η διαφορά παραμένει στα 2 k golds. Το παιχνίδι έχει πάρει φωτιά το ένα fight διαδέχεται το άλλο ο Cop παίρνει και στα 2 fight από ένα double kill εκτινάζοντας το score στο 7-5 για τους Gravity και μετά από αυτό το όμορφο παιχνίδι απο τους Gravity έρχεται ακόμα ένας δράκος 2-0. Ο Dyrus μένει μόνος του στο top χωρίς να έχει το κατάλληλο vision και έτσι πεθαίνει εύκολα, βέβαια πήρε κάποια flash των αντιπάλων μετά από όλα αυτά τα δεδομένα έχουν αλλάξει 8-5 για τους Gravity και 3 k gold μπροστά, οι Gravity προσπαθούν να πάρουν τον πύργο στο mid και οι TSΜ τους τιμωρούν σκοτώνοντας 2 από τα μέλη τους. Ξανά έχουμε την αλλαγή στα golds με ενα +3k gold μπροστά οι TSM αυτή τη φόρα και 3-5 στους πύργους. Απίστευτο παιχνίδι διαδραματίζεται απόψε και απο τις 2 ομάδες, ενώ οι Gravity φαίνεται οτι έχουν τον έλεγχο του δράκου πετάγεται ένας Bjergsen με τον zed του και τον κλέβει αμέσως ακολουθούν 4 kills για την TSM και βρισκόμαστε στο +8 k golds, όλα αυτά στο 25:00. Ο πρώτος Βαρόνος για τους TSM και το split push έχει αρχίσει . Πολύ όμορφο play από τον mid laner των Gravity πιάνοντας τον Wildturtle με ένα stun καταστρέφοντας τον με την βοήθεια των συμπαιχτών του. Δεύτερος δράκος για την TSM στο 30:00. Αυτοθησία του Dyrus και το fight ( 4-1 ) για την TSM και κάπως έτσι έρχεται ο δεύτερος βαρόνος μαζί με +11 k gold διαφορά, ο cop πιάνεται στο top απο τον Bjergsen και ο zed κάνει αυτο που ξέρει καλύτερα, τον καταστρέφει ενω οι συμπαίχτες του μπαίνουν μέσα στην βάση των Gravity και παίρνουν 2 kill, 10-19 το score και 17 k gold η διαφορά. Ο Cop παίρνει το αίμα του πίσω σκοτώνοντας τον Bjergsen 1v1 ενώ ο Wildturtle και η υπόλοιποι δείχνουν να θέλουν να μονομαχήσουν και έτσι, μικρό το κακό 2-1 αυτό το fight για τους Gravity. H TSM καταστρέφει τα πάντα, όχι όμως το nexus αυτός ο τρομερός zed βουτάει και δίνει τρομερό damage στους αντιπάλους του, 3-3 αυτο το fight, το επόμενο ίσως είναι και καθοριστικό. Η TSM επιστρέφει στην βάση των Gravity ο zed πεθαίνει instant αλλα οι υπόλοιποι κάνουν την δουλειά τους για αυτό το οποίο ήρθαν και έτσι έρχεται το τέλος αυτού του καταπληκτικού παιχνιδιού και αναμφίβολα το καλύτερο της βραδιάς. MVP Bjergsen αναμφίβολα.

– Team Coast vs CLG(w)
– WinterFox(w) vs Team Impulse
– Dignitas vs Cloud 9(w)
– Team 8 vs Team Liquid(w)
– Gravity vs TSM(w)

Συνεχίζεται …

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Fnatic Fanboy OLOFMEISTER BOOSTMEISTER OLOFMEISTER OLOFPASS OLOFPASS OLOFPASS HE WATCHING YOU FROM HIS SCOUT OLOFPASZDE?? HE SAYS TO YOU YOU HAVE NO PASS THE OLOFPASZDE THE OLOFPASZDE