Αποτελέσματα για Smackdown 12/2/2015

Το Smackdown άρχισε με μία μεγάλη ανακοίνωση, που αφορούσε το main event της βραδιάς.

Smackdown 12/2/2015

Ο Kane και ο Big Show ανακοίνωσαν Tag Team Turmoil

sd808_kane_annoucement-(2)

Το Smackdown άρχισε με μία μεγάλη ανακοίνωση, που αφορούσε το main event της βραδιάς. Ένα μεγάλο tag team turmoil, στο οποίο θα άρχιζαν ως πρώτο tag team, οι Roman Reigns και  Daniel Bryan.  Οι υπόλοιπες ομάδες που θα έπαιρναν μέρος, ήταν οι Miz & Mizdow, The Ascension, The Usos, Los Matadores και Ηeath Slater με Titus O’Neil.

Bray Wyatt νίκησε τον R-Truth με pinfall

Ο R-Truth μπορεί να είχε ένα πολύ καλό performance, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Eater Of Worlds, Bray Wyatt. Η ροή του αγώνα, άλλαξε τελείως όταν ο Bray Wyatt χτύπησε τον αντίπαλό του, με ένα πολύ δυνατό Clothesline. Μετά από τον ανατριχιαστικό Spiderwalk πανηγυρισμό του, ακολούθησε η finisher κίνησή του Sister Abigail. Αυτό ήταν αρκετό, για να καταφέρει να πάρει την νίκη από τον αντίπαλό του.

maxresdefault (1)

Paige νίκησε την Summer Rae με submission

Η Paige κατάφερε να κερδίσει σημαντικό momentum, πριν το Divas title match εναντίον της Nikki Bella.  Χωρίς να καταφέρει να αντέξει πολύ, η Summer Rae παραδόθηκε αμέσως στην submission κίνηση της Paige, PTO(Paige Tapout).

maxresdefault (3)

Fandango νίκησε τον Adam Rose με pinfall

Τα προβλήματα ανάμεσα στον Adam Rose και τους Rosebuds,συνεχίστηκαν και αυτήν την εβδομάδα. Ο Fandango φυσικά, δεν άργησε να εκμεταλλευτεί την σύγχυση αυτή, και να νικήσει τον αγώνα. Χρησιμοποιώντας ένα εντυπωσιακό Leg Drop από το top rope, κατάφερε να νικήσει για μια ακόμη φορά τον Adam Rose.

maxresdefault (2)

O Roman Reigns και ο Daniel Bryan κατάφεραν να νικήσουν το Tag Team Turmoil

Δουλεύοντας με έναν αρκετά ‘ιδιαίτερο’ τρόπο, η ομάδα των Roman Reigns και Daniel Bryan, κατάφερε να επιβιώσει και να νικήσει το μεγάλο αυτό match. Τον μεγάλο αυτό αγώνα, άρχισε το δίδυμο του Miz και Mizdow. Παρόλα αυτά, δεν υπήρχε επικοινωνία μεταξύ των 2 superstars, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Daniel Bryan να τους αποκλείσει πολύ νωρίς.

SD_808_Photo_060-811867118

Δίχως αργοπορία, εμφανίστηκαν οι Tag Team champions, οι Usos. Εναέριες κινήσεις που έκοβαν την ανάσα, Superman punches, Superkicks και λαβές, έκαναν τον αγώνα πολύ ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά, ο Daniel Bryan κατάφερε να πάρει την νίκη για την ομάδα του, όταν ανάγκασε τον Jey Uso να παραδοθεί με το Yes Lock.

20150212_SD_Tag1_2

Ακριβώς την ίδια μοίρα, είχαν και οι Los Matadores. Μετά από το διπλό dropkick του Daniel Bryan από το top rope, ακολούθησε το Υes Lock στον Diego. Δίχως να διστάσει, παραδόθηκε αμέσως.  Ο Roman Reigns εκνευρισμένος που δεν είχε συμμετάσχει ακόμα στο match,  δεν έχασε καθόλου χρόνο, κάνοντας tagging μόνος του. Την ατυχία να βρεθούν στον δρόμο του, είχαν οι Titus O’Neil και Ηeath Slater. Χρησιμοποιώντας 2 Superman Punches(ένα στον καθένα), και ένα πολύ δυνατό Spear, απέκλεισε την ομάδα πολύ γρήγορα.

Την αληθινή ‘ζημιά’ όμως, την υπέστησαν όταν ήρθαν στον αγώνα οι Ascension. Η πολύ δυναμική ομάδα του Konnor και του Victor, φάνηκε πως είχε άγριες διαθέσεις. Συγκεκριμένα, δεν τους ένοιαζε να νικήσουν το match, αλλά κυρίως να τραυματίσουν τον Roman Reigns και τον Daniel Bryan. Οδηγώντας τον Roman Reigns με δύναμη πάνω στο ατσαλένιο ring post και τον Daniel Bryan στον χώρο των εκφωνητών, ο διαιτητής σταμάτησε των αγώνα. Οι Ascension μπορεί να έχασαν, αλλά δεν σταμάτησαν να βαράνε τους αντιπάλους τους. Βάζοντας ως στόχο τον Daniel Bryan, τον χτύπησαν με την ομαδική τους κίνηση, The Fall Of Man.

Όλα έδειχναν, πως το tag team turmoil είχε τελειώσει, μέχρι που έκαναν την εμφάνισή τους ο Kane και ο Big Show.  Έχοντας στα χέρια τους έναν αποδυναμωμένο Roman Reigns και έναν σχεδόν αναίσθητο Daniel Bryan, φαινόταν πως η καταστροφή των 2 superstars ήταν κοντά. Ξαφνικά όμως, ο Kane και ο Big Show, άρχισαν να μαλώνουν, για το ποιος θα είναι μέσα στο match. Ο Kane έχασε την υπομονή σπρώχνοντας τον Big Show, αναγκάζοντας τον να του ρίξει μια KO Punch. O Roman Reigns, δεν άργησε να εκμεταλλευτεί την σύγχυση αυτή, χρησιμοποιώντας ένα Spear πάνω στον Big Show. Ο διαιτητής δεν είχε ιδέα για το τι έγινε, καθώς προσπαθούσε να δει αν ο Kane είναι εντάξει. Έτσι, ο Bryan κατάφερε να χτυπήσει τον Show με Running Knee στο πρόσωπο, δίνοντας έτσι την νίκη στην ομάδα του.