Ανακεφαλαίωση ειδήσεων της εβδομάδας #1

Ανακεφαλαίωση της εβδομάδας #1 (6-2-2015 με 13-2-2015)…

Ανακεφαλαίωση της εβδομάδας #1 (6-2-2015 με 13-2-2015)…

evolve-wraiths

Το Gamespace.gr σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας…

Κυκλοφορία του Evolve

  • Το Evolve κυκλοφόρησε στις 10 Φεβρουαρίου 2015, και πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης, με first-person shooter χαρακτηριστικά. Η ομάδα ανάπτυξης δεν είναι άλλη, από την Turtle Rock Studios -γνωστή για τη σειρά Left 4 Dead. Το Evolve κυκλοφόρησε για κονσόλες νέας γενιάς (PS4, Xbox One), αλλά και για Pc. Στο Evolve θα αναλάβετε μαζί με την παρέα σας (4 co-op σύστημα), να εξολοθρεύσετε τα εξωγήινα όντα, τα οποία θέλουν να σας κατασπαράξουν. Αντιθέτως, σας δίνεται η δυνατότητα να χειριστείτε τα τέρατα, και να οδηγήσετε το ανθρώπινο είδος στην εξαφάνισή του. Σύντομα αναμένεται η κριτική μας για τον τίτλο…

Κυκλοφορία του Assassin’s Creed Rogue σε Pc

Rogue-Wallpaper

  • Το Assassin’s Creed Rogue έρχεται και στο Pc, σύμφωνα με την Ubisoft. Στις 10 Μαρτίου, θα ζήσουμε τις περιπέτειες του Shay Cormac, καθώς και προσεγγίσουμε το συγκεκριμένο Assassin’s Creed τίτλο, από μία διαφορετική οπτική γωνία (αυτή του Templar).  Την PC έκδοση του Rogue θα αναλάβει η Ubisoft Kiev. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, όσοι αγοράσετε την digital έκδοση του Assassin’s Creed Rogue θα λάβετε 1 επιπλέον τίτλο -ανάμεσα στα παιχνίδια Assassin’s Creed III, Assassin’s Creed Freedom Cry, Assassin’s Creed Liberation, Assassin’s Creed Revelations, Assassin’s Creed Brotherhood Deluxe, Assassin’s Creed II Deluxe και Assassin’s Creed. Δείτε το Review μας στο Assassin’s Creed Rogue εδώ.

Το Resident Evil HD Remaster σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων

resident-evil-hd-remaster1

  • Σύμφωνα με την Capcom, το Resident Evil HD Remaster σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων, οδηγώντας το στον πιο ακριβοπληρωμένο digital τίτλο, μέχρι στιγμής. Επίσης, η Sony δήλωσε πως το Resident Evil HD Remaster ήταν το top-selling παιχνίδι για τον μήνα του Ιανουαρίου, σε PS4 και PS3. Ο Yoshiaki Hirabayashi ευχαρίστησε θερμά τους υποστηρικτές της σειράς και τους υποσχέθηκε ότι τα καλύτερα έρχονται. Δείτε την κριτική μας για το Resident Evil εδώ.

7 εκατομμύρια beta testers στο Battlefield Hardline

battlefield_hardline_2014-1280x720

  •   Η Visceral Games μας ανακοίνωσε πως στο Battlefield Hardline πήραν μέρος 7 εκατομμύρια beta testers. Συγκεκριμένα, οι 7 εκατομμύρια παίκτες συγκεντρώθηκαν σε μόλις 6 ημέρες! Η Visceral ευχαρίστησε τους fans που συμμετείχαν στην Beta, και ειδικότερα αυτούς που έδωσαν feedback μέσα από τα forums και από τα Social Channel του παιχνιδιού. Το Battlefield Hardline πρόκειται για ένα first-person shooter παιχνίδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου, για PC, Ps4, Ps3, Xbox 360 και Xbox One.

Άρχισαν επίσημα τα γυρίσματα της ταίνιας Assassin’s Creed

altair

  • Σύμφωνα με την Ubisoft, η πρώτη ταινία της πετυχημένης σειράς βιντεοπαιχνιδιών Assassin’s Creed, είναι υπό ανάπτυξη. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 21 Δεκεμβρίου 2016 -λίγο μετά το Star Wars-, καθώς οι producers της ταινίας θα είναι οι New Regency και 20th Century Fox. Ο Michael Fassbender (γνωστός για το ρόλο του στο ¨Inglourious Basterds¨), θα βρίσκεται στο πρωταγωνιστικό ρόλο. Για όσους δε γνωρίζουν η σειρά παιχνιδιών Assassin’s Creed πρωτεμφανίστηκε το 2007, και πρόκειται για παιχνίδια δράσης, με stealth μηχανισμούς και ιστορικά στοιχεία. Αξιοσημείωτη αναφορά αποτελεί η τριλογία του Ezio (Αναγέννηση), καθώς ο τελευταίος τίτλος πήρε μέρος στη Γαλλική Επανάσταση.