Η DJ Sona έφτασε

Η DJ Sona κατακτάει τα decks!

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η DJ Sona κατακτάει τα decks! Η Σόνα μεταμορφώνει τη μουσική του League σε κομμάτια γεμάτα ενέργεια, ρυθμούς με άγρια μπάσα και ατμοσφαιρικές, αιθέριες μελωδίες.

Kinetic

DJSona-Wallpaper-Kinetic

Concussive

DJSona-Wallpaper-Concussive

Ethereal

DJSona-Wallpaper-Ethereal

Η υπέρτατη έκφραση

Μουσικές ΕναλλαγέςΣε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, η DJ Sona μπορεί να παίζει ένα από τρία είδη μουσικής που αλλάζουν συνεχώς – Kinetic, Concussive και Ethereal. Κάθε κομμάτι έχει το δικό του στυλ και μεταμορφώνει εντελώς τη Σόνα, από το ντύσιμο και τη κονσόλα της, μέχρι την αίσθηση και την εμφάνιση των ικανοτήτων της. Η Σόνα ξεκινά όλες τις εμφανίσεις της παιζόντας Kinetic, αλλά αν πληκτρολογήσετε /toggle στο chat,θα βάλετε το επόμενο κομμάτι. Η σειρά των κομματιών θα είναι πάντα η ίδια: Kinetic → Concussive → Ethereal → Kinetic. Δεν επιτρέπονται remix.

Προειδοποίηση: Αλλάζοντας κομμάτι στη μέση της μάχης, ενδέχεται να μπερδέψεις την ομάδα σας και να την κάνεις να βλέπει κύκλους.

Η μουσική είναι για να μοιράζεται

Η μουσική είναι φτιαγμένη για να μοιράζεται. Αν είσαι στην ίδια ομάδα με τη DJ Sona, μπορείς να συντονιστείς στους δικούς της ρυθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας εντός του παιχνιδιού. Στην αριστερή πλευρά της οθόνης, δίπλα στο πορτραίτο της, θα δείς ένα κουμπί. Κλίκαρε το και η Σόνα θα ελέγχει και τη δική σου μουσική, παίζοντας τα τραγούδια της και στα δικά σου ηχεία. Δεν μπορείς να επιλέξεις το κομμάτι που θα παίξει, αλλά μπορείς να κάνεις ξανά κλικ στο ίδιο κουμπί για να διακόψεις την παράστασή της.

Μουσική

Κατέβασε τώρα όλη τη μουσική της DJ Sona, εντελώς δωρεάν. Μόλις γίνει διαθέσιμη, τα τραγούδια της θα κυκλοφορήσουν σε διάφορες πλατφόρμες.

Κατεβάστε τα MP3

Ικανότητες

Παίζοντας KineticΠαίζοντας ConcussiveΠαίζοντας Ethereal


[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends