Τα καλύτερα soundtracks στα Video Games

Όλοι έχουμε ακούσει κάποιο κομμάτι μέσα σε ένα Video Games που να μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Όλοι έχουμε ακούσει κάποιο κομμάτι μέσα σε ένα Video Game που να μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

F

Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών, όμως εγώ διάλεξα τα αγαπημένα μου 5 κομμάτια για να τα μοιραστώ μαζί σας.

1.Jimmy Eat World- Pain (Tony Hawk Underground 2). Για όσους θυμούνται τα Tony Hawk παιχνίδια, μπορούν να καταλάβουν. Η σειρά T.H πάντα είχε ωραία playlist, με κομμάτια  που σε καθήλωναν. Το συγκεκριμένο κομμάτι αρμόζει απόλυτα σε μια τέτοια εποχή, όπου η skating κουλτούρα ήταν πολύ στη μόδα, και επομένως ήταν επακόλουθο πολλά παιχνίδια και ταινίες που βασίζονταν σε αυτήν να είχαν μεγάλη απήχηση.

2. Snoop Dogg ft. The Doors – Riders On The Storm (Need For Speed Underground 2) . Η εποχή της απόλυτης ‘καγκουριάς’. Το NFSU2 ήταν η επανάσταση στο gaming, λόγο του Open World και Free Roaming στοιχείου. Προσωπικά, πέρασα αρκετές ώρες κάνοντας free roaming και ακούγοντας το συγκεκριμένο κομμάτι.

3.Wu-Tang Clan- C.R.E.A.M (Watch Dogs). Αν και το παιχνίδι δεν έλεγε πολλά, μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο κομμάτι με εξέπληξε ευχάριστα! Το παιχνίδι όταν ανακοινώθηκε ήταν πολλά υποσχόμενο, αλλά προσωπικά δεν κατάφερε να με ικανοποιήσει.

watch_dogs_ss5_99858

4. Kasabian- Club Foot (Pro Evolution Soccer 5). Από τα πρώτα PES που έπαιξα και μπορώ να πω πως η επιλογή του συγκεκριμένου κομματιού ήταν ότι καλύτερο. Μιας και οι Kasabian αποτέλεσαν στο μέλλον ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα, έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα.

need_for_speed_underground_2

5. Artic Monkeys- Do I wanna know? (The Crew). Ένα από τα καλύτερα τραγούδια του περασμένου έτους. μας συντροφεύει στο μεγάλο ταξίδι μας διασχίζοντας της Η.Π.Α.