Το Nosgoth έφτασε σε open beta

Το Nosgoth έρχεται δυναμικά…

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Το Nosgoth έρχεται δυναμικά…

nosgoth1

Η Square Enix, έδωσε στη δημοσιότητα πριν λίγες ώρες ένα νέο trailer για το υπό development online παιχνίδι Nosgoth. Το Nosgoth, είναι ένα online multiplayer παιχνίδι (third-person shooter, action), όπου βρίσκεται σε beta στάδιο.

Το Nosgoth κάνει focus στη διαμάχη μεταξύ ανθρώπων και βρυκολάκων. Το gameplay θα διαθέτει 2 modes. Σε πρώτο στάδιο υπάρχει το Deathmatch, όπου οι δύο τάξεις θα συγκρουστούν, προσπαθώντας να αποκτήσουν περισσότερους πόντους από την αντίπαλη ομάδα. Αν μία ομάδα, φτάσει ενα ορισμένο όριο, θα νικήσει αυτόματα το γύρο, πριν τη λήξη του χρόνου. Από την άλλη έχουμε το Flashpoing mode. Το Flashpoint, θυμίζει λίγο από το παλιό, αλλά καλό «Capture the Flag». Οι κανόνες είναι απλοί. Σε πρώτο στάδιο, αν επιλέξετε τους ανθρώπους θα πρέπει να συλλέξετε έναν αριθμό πόντων μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (κάθε φορά που θα παίρνετε ένα πόντο αυξάνεται ο χρόνος). Αντιθέτως, οι βρυκόλακες πρέπει να εμποδίσουν τους ανθρώπους, ώστε να ξεμείνουν από χρόνο και να χάσουν το match.

Σχετικά με τις ικανότητες των 2 τάξεων, θα σας δώσουμε κάποιες βασικές πληροφορίες. Όσον αφορά τους βρυκόλακες, οι ικανότητές τους αγγίζουν το υπερφυσικό στοιχείο. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να πετάτε και να σκαρφαλώνετε σε κτίρια. Επίσης θα ειδικεύεστε στις επιθέσεις αιφνιδιασμού. Από την άλλη, με τους ανθρώπους θα ειδικεύεστε στα range attacks, και θα έχετε στην κατοχή σας μεγάλη ποικιλία από όπλα.

Το Nosgoth είναι ένα online multiplayer παιχνίδι της Psyonix (developer), και βρίσκεται προς το παρόν σε open beta στάδιο.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Nosgoth