Εικονίδια των ομάδων του LCS 2015

Οι ομάδες του LCS Βόρειας Αμερικής και Ευρώπης ξεκινούν την πορεία τους

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

2015lcsiconsarticleheader2

Η σεζόν του 2015 έχει αρχίσει και οι ομάδες του LCS Βόρειας Αμερικής και Ευρώπης ξεκινούν την πορεία τους προς το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Για το ξεκίνημα, διαθέτουμε τα εικονίδια των ομάδων του LCS 2015 για 250 RP το καθένα. Υποστηρίξτε την αγαπημένη σας ομάδα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν!

Αν πάλι σας αρέσουν όλες οι ομάδες ή απλώς δεν μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας, εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Αποκτήστε τα δέκα εικονίδια των ομάδων του LCS Ευρώπης σε μορφή πακέτου με 2000 RP ή τα εννέα εικονίδια των ομάδων της Βόρειας Αμερικής με 1800 RP. Η ομάδα Gravity ολοκλήρωσε το λογότυπο της κάπως αργά και για αυτόν το λόγο θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα. Τα πακέτα θα είναι διαθέσιμα από τώρα έως στις 09:59 στις 13 Φεβρουαρίου.

Όπως και παλαιότερα, όταν αγοράζετε ένα εικονίδιο ομάδας, το 20% της τιμής αποδίδεται απευθείας στην ομάδα, ενώ το υπόλοιπο 80% αποδίδεται ως υποστήριξη στα esports (έπαθλα, ροή, εκδηλώσεις κ.λπ.).

Τα εικονίδια του LCS είναι διαθέσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια της Εαρινής περιόδου. Δείξτε λοιπόν στις ομάδες πόσο τις αγαπάτε!

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends