Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015 στην Ευρώπη

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015 θα είναι στην Ευρώπη αυτόν τον Οκτώβριο

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

worldsannounce-banner

Μετά από το μνημειώδες Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014 με τους εκπληκτικούς φίλους των esports στην Ταϊπέι, τη Σιγκαπούρη και την Κορέα, περιμένουμε από τώρα με ανυπομονησία τους τελικούς του 2015. Σήμερα, πριν την έναρξη της σεζόν του LCS, ανακοινώνουμε με μεγάλη μας χαρά ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015 θα είναι στην Ευρώπη αυτόν τον Οκτώβριο.

Ανυπομονούμε να βρεθούμε στην Ευρώπη, μαζί με τις καλύτερες επαγγελματικές ομάδες του League of Legends από όλο τον κόσμο για τους φίλους μας σε πολλές πόλεις και χώρες. Η Ευρώπη έχει αποτελέσει βάση των esports για το LoL από τα πρώτα κιόλας βήματά μας. Εδώ διεξάγεται το LCS Ευρώπης, όπου έχουν γίνει πολλά ανεπανάληπτα τουρνουά και εκδηλώσεις esports (μεταξύ άλλων και το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημά μας το 2011, το IEM, το Dreamhack, καθώς και το περσινό τουρνουά All Star. Επίσης, από την Ευρώπη προέρχονται μερικοί από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο παιχνίδι. Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015 επιστρέφει στους παίκτες και στους φίλους που έχουν παίξει τόσο μεγάλο ρόλο στην ιστορία μας.

Συνεχίζοντας στο μοτίβο που ξεκινήσαμε πέρυσι, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015 θα διεξαχθεί σε πολλές πόλεις και πολλές χώρες. Η Φάση Ομίλων, οι Προημιτελικοί, οι Ημιτελικοί και ο Τελικός θα διεξαχθούν σε διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ζωντανή δράση σε ένα μεγάλο κοινό σε όλη την Ευρώπη και να παρέχουμε μια ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή εμπειρία στους φίλους του παιχνιδιού που θα παρακολουθήσουν από το σπίτι. Το ταξίδι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σε πολλές πόλεις την προηγούμενη χρονιά ήταν εξαιρετικό. Μάθαμε πάρα πολλά πράγματα για την εμπειρία που θέλουμε να προσφέρουμε στους επαγγελματίες που αγωνίζονται, στους φίλους που παρακολουθούν από κοντά και σε όσους παρακολουθούν από το σπίτι τους. Είμαστε έτοιμοι για έναν μήνα γεμάτο δράση στην Ευρώπη.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να δώσουμε ακριβή στοιχεία — είμαστε ακόμη στη διαδικασία όπου επιβεβαιώνουμε τους χώρους, τις ώρες, τη μορφή των αγώνων και πολλά άλλα. Θα δημοσιεύσουμε αυτά τα στοιχεία μέσα στους επόμενους μήνες. Στο μεταξύ, μπορείτε να συντονιστείτε για να υποστηρίξετε τις αγαπημένες σας ομάδες του LCS αυτήν την εβδομάδα, καθώς κάνουν τα πρώτα βήματα προς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015.

Για εσάς, τους παίκτες στην Ευρώπη και όχι μόνο, περιμένουμε με ανυπομονησία να σας έχουμε μαζί μας στο μεγάλο αυτό ταξίδι. Τα λέμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends