Γνωρίστε το Mid-Season Invitational

Η Riot μας παρουσιάζει τη νέα διοργάνωση, «Mid-Season Invitational»

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Riot μας παρουσιάζει τη νέα διοργάνωση, «Mid-Season Invitational»

audience2_1280

Δουλεύουμε μαζί με επαγγελματικά πρωταθλήματα σε όλο το κόσμο για να φτιάξουμε ένα ενωμένο σύστημα που θα περιλαμβάνει δυο σταθερά split κάθε χρόνο – Είδαμε μια μεγάλη ευκαιρία να φέρουμε κοντά τα παγκόσμια πρωταθλήματα σε ένα νέο ανταγωνιστικό event στα μέσα της σεζόν. Το ονομάζουμε Mid-Season Invitational (MSI) και θα πραγματοποιείται ανάμεσα στο Spring και το Summer split τον Μάιο Το MSI θα έχει το ρόλο του μεγάλου event στο μέσο της σεζόν των esports του LoL και θα είναι μια μάχη μεταξύ των νικητών των Spring split από τα NA LCS, LCK, LPL, LMS, EU LCS. Επιπλέον, θα συμμετέχει η νικήτρια ομάδα από το International Wild Card Invitational (περισσότερες πληροφορίες παρακάτω).

Πως επηρεάζει αυτό το Spring split; Περιμένουμε τα πράγματα να γίνουν πιο ανταγωνιστικά από ποτέ. Με το νέο σύστημα πόντων, οι ομάδες θα πολεμάνε όχι μόνο με στόχο το Worlds αλλά και για να προκριθούν στο MSI, να μαζέψουν πολύτιμη εμπειρία στη διεθνή σκηνή, να αναμετρηθούν με τους καλύτερους και να δείξουν στους φανς των esports απ’ολο το κόσμο τι αξίζουν.

Το MSI θα λάβει χώρα 7-10 Μαΐου 2015, στην Βόρεια Αμερική. Ακόμα ασχολούμαστε με τις τελικές λεπτομέρειες για τον χώρο που θα χρησιμοποιήσουμε και θα μοιραστούμε επίσημες πληροφορίες -και το πως θα μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια να μας έρθετε – στις αρχές της Άνοιξης.

Όλοι μας είδαμε τη διαφορά που μπορεί να κάνει μια International Wild Card περιοχή στο Worlds. Η στήριξη τέτοιων περιοχών είναι πολύ σημαντική για να υπάρξει μια δυνατή παγκόσμια σκηνή esports στο μέλλον, και θέλουμε να τους παρέχουμε περισσότερες ευκαιρίες για να ανταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή τη χρονία θα πειραματιστούμε με μια καινούργια ιδέα – ένα ανταγωνιστικό event για όλες τις περιοχές ειδικά σχεδιασμένο για τα ανερχόμενα πρωταθλήματα. Το International Wild Card Invitational (IWCI) θα γίνει στην Τουρκία προς το τέλος του Απριλίου, με ομάδες να εκπροσωπούν την Τουρκία, την ΚΑΚ, την Ωκεανία, την Ιαπωνία, τη Βραζιλία, τη Λατινική Αμερική και το GPL. Ο νικητής θα τα βάλει με τους καλύτερους από το Spring split στο MSI στη Βόρεια Αμερική δυο εβδομάδες αργότερα.

To MSI δεν θα αντικαταστήσει το All-Star 2015 (ASG) – αυτό θα μετακινηθεί μετά το Worlds στην εκτός-σεζόν περίοδο του Δεκεμβρίου. Το MSI θα προσφέρει ένα έντονα ανταγωνιστικό τουρνουά στα μέσα της σεζόν, αλλά πολύ μας άρεσε να βλέπουμε τους φανς να απολαμβάνουν τον αυθορμητισμό και τη διασκέδαση του ASG τα δύο χρόνια που μας πέρασαν. Μετακινώντας το στην εκτός-σεζόν περίοδο του Δεκεμβρίου μας επιτρέπει να παρέχουμε ένα διασκεδαστικό, διεθνές τουρνουά επίδειξης οπού αγαπημένοι παίκτες και ομάδες θα είναι στο προσκήνιο με απρόβλεπτα ματς και λειτουργίες παιχνιδιού, μια γιορτή για τα αστέρια όλης της σεζόν που πέρασε.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends