Νέο DLC του Far Cry 4 Escape From Durgesh Prison.

Το trailer του νέου DLC του Far Cry 4 το Escape From Durgesh Prison έρχεται. Η Ubisoft μας δίνει ένα ακόμα trailer, αλλά αυτή τη φορά αναφέρεται στο επερχόμενο DLC του Far Cry 4 Escape From Durgesh Prison. Στο DLC έχουμε 30 λεπτά να φτάσουμε στο extraction point όπου μας περιμένει ένα ελικόπτερο για να μας πάρει μαζί του. Καθώς πάμε στο ελικόπτερο, επιπλέον αποστολές υπάρχουν στο δρόμο μας όπου μας προσφέρουν κάποια λεπτά ακόμα, όμως μπορεί να μας δώσει και διάφορα άλλα όπως άγρια ζώα και όπλα για να κερδίσουμε την τελική μάχη. Το ιδιαίτερο σε αυτές τις αποστολές […]

Το trailer του νέου DLC του Far Cry 4 το Escape From Durgesh Prison έρχεται.

Far-Cry-4-Escape-from-Durgesh-Prison-DLC-Code

Η Ubisoft μας δίνει ένα ακόμα trailer, αλλά αυτή τη φορά αναφέρεται στο επερχόμενο DLC του Far Cry 4 Escape From Durgesh Prison. Στο DLC έχουμε 30 λεπτά να φτάσουμε στο extraction point όπου μας περιμένει ένα ελικόπτερο για να μας πάρει μαζί του.

Καθώς πάμε στο ελικόπτερο, επιπλέον αποστολές υπάρχουν στο δρόμο μας όπου μας προσφέρουν κάποια λεπτά ακόμα, όμως μπορεί να μας δώσει και διάφορα άλλα όπως άγρια ζώα και όπλα για να κερδίσουμε την τελική μάχη. Το ιδιαίτερο σε αυτές τις αποστολές είναι πως όταν πεθάνεις θα πρέπει να ξανά αρχίσεις από την αρχή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer.

Περισσότερα νέα για το Far Cry 4