Ανακοινώθηκε το Forza 6

Με έναν αρκετά ‘ιδιαίτερο’ τρόπο, ανακοινώθηκε σήμερα το Forza Motorsport 6.

Platform
 
Genre
 

Αποκλειστική συνεργασία μεταξύ Microsoft, Turn 10 Studios και Ford

 

 2016-ford-gt-carbon-fiber_03-970x0

 

Η Microsoft, η Turn 10 Studios και η Ford, αποκάλυψαν τη νέα τους συνεργασία στο North American International Auto Show, ανακοινώνοντας το ολοκαίνουριο Ford GT supercar. Το επίμαχο αμάξι,  πρωταγωνιστήσει στο επόμενο παιχνίδι προσομοίωσης του Xbox,  Forza Motorsport 6, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο X-box One. To μοντέλο GT προβάλλει την τεχνολογία της Ford, τονίζοντας την εξαιρετική επίδοση της Eco Boost μηχανής, την ενισχυμένη αεροδυναμικότητα και την ελαφριά κατασκευή του αυτοκινήτου από ίνες άνθρακα. Θα ξεκινήσει να εμφανίζεται σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, σε επιλεγμένες αγορές παγκοσμίως, το 2016.

 

Οι εταιρείες αποκάλυψαν επίσης, πως η σειρά των αυτοκινήτων υψηλής επίδοσης της Ford, θα κάνει την εμφάνιση της στο Forza Motorsport 6. Η σειρά θα περιλαμβάνει τα μοντέλα GT, Shelby® GT350 Mustang και το F-150 Raptor, το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη χθεσινή έκθεση αυτοκινήτων. Όπως γίνεται πάντα στα First in Forza αυτοκίνητα, οι fans από όλον τον κόσμο, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την πρώτη τους οπτική επαφή με τα οχήματα αυτά στο Forza Motorsport 6.

 

 

 

 

Το Forza Motorsport 6 θα κυκλοφορήσει μόνο για X-box One, ενώ gameplay θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στα πλαίσια του E3 τον Ιούνιο. Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαφήμιση για το Ford GT και την ανακοίνωση του παιχνιδιού: