Καινούργιο SpongeBob παιχνίδι ετοιμάζει η Activision

Η Activision ετοιμάζει καινούργιο παιχνίδι Mπoμπ σφουγγαράκι με τίτλο SpongeBob: HeroPants, βασισμένο στην επερχόμενη σειρά της Nickelodeon.

Platforms
 
Publisher
 

The power of the sponge  is strong with this one

 

spongebobjpg-c9938d_1280w

 

Η Activision ετοιμάζει καινούργιο παιχνίδι oμπ σφουγγαράκι με τίτλο SpongeBob: HeroPants, βασισμένο στην επερχόμενη σειρά της Nickelodeon. Η σειρά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της  στις 3 Φεβρουαρίου, 3  μέρες δηλαδή πριν την κυκλοφορία της ταινίας  SpongeBob: Sponge Out of Water.

Θα έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε 6 διαφορετικούς χαρακτήρες:  Mπομπ σφουγγαράκι, Πάτρικ, Καλαμάρι, Σάντι, κύριο Καβούρη και Plankton.  Ο κάθε χαρακτήρας, θα έχει την δυνατότητα να μεταμορφωθεί στην hero έκδοση του, προσφέροντας μοναδικές δυνάμεις στον καθένα ξεχωριστά. Η Activision πρόσθεσε επίσης ότι θα περιλαμβάνεται τετραπλό co-op για το X-box 360 μόνο, με πολλά boss fights, αναβαθμίσεις ικανοτήτων και items να ανακαλύψετε.

Το action-platformer  SpongeBob: HeroPants,  θα κυκλοφορήσει για X-box 360, Nintedo 3DS, PS Vita και Playstation TV. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για Playstation 3, κονσόλες τωρινής γενιάς(PS4,X-box One) ή PC. Έως τότε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer του game, παρακάτω: