Δημοφιλή τραγούδια παραλλαγμένα σε League Of Legends ρυθμούς

Στο internet, υπάρχουν πλέον πάρα πολλά βίντεο από το League Of Legends.

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Θα ταυτιστείτε σε μεγάλο βαθμό με τις ‘ιστορίες’ των τραγουδιών

 

661

 

Στο internet, υπάρχουν πλέον πάρα πολλά βίντεο από το League Of Legends. Από απίστευτα plays της κοινότητας του League Of Legends , μέχρι  αστεία, σατυρικά και προσβλητικά βίντεο. Πως θα σας φαινόταν όμως, αν ακούγατε/βλέπατε δημοφιλή κομμάτια παραλλαγμένα με στίχους του LOL;

 

  1. Heal Me Maybe?

Όπως θα έχετε καταλάβει ήδη οι περισσότεροι, είναι η παρωδία του δημοφιλούς κομματιού Call Me Maybe’ της Carly Rae Jepsen.  Κρατώντας πιστά τον ρυθμό, το τραγούδι μιλάει για την ‘συγκινητική’ ιστορία του  support και adc. I’m your carry, so heal me maybe;

  1. Solo Queue Sadness

Όλοι έχουμε νιώσει μόνοι και θλιμμένοι, όταν δεν υπάρχει κανείς να παίξουμε duo. Πως θα καταφέρουμε να πάρουμε το elo; Μέσα από την διασκευή του Summertime Sadness( Lana Del Rey), θα ανακαλύψετε πως υπάρχει ελπίδα.

  1. Wrecking Ball

Σίγουρα, όλοι έχουμε συναντήσει αυτήν την vayne που θα αστοχήσει το condemn( E spell) και δεν θα ρίξει τον αντίπαλο πάνω στον τοίχο. Αν νομίζατε πως δεν υπάρχει κάποιος/α που να καταλαβαίνει τον ‘πόνο’ σας, κάνετε λάθος. Σε αυτήν την εκδοχή του Wrecking Ball της Miley  Cyrus, θα ταυτιστείτε πλήρως πιστεύω με το πώς κοιτάει ένα support το παιχνίδι.

  1. Gank Top

Όταν το παιχνίδι δεν πάει καθόλου καλά στο top lane, τότε τι γίνετε;  Συνήθως κατηγορούμε τον jungler  που μας έκανε ping ότι έρχεται, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Η απλή εκδοχή βέβαια, είναι ότι απλά ξεχάσαμε να βάλουμε ward ή τελείωσε η διάρκειά του. Στην παρακάτω διασκευή του κομματιού Payphone των Maroon 5, μπορείτε να κρίνετε  οι ίδιοι ποια εκδοχή σας ταιριάζει ακριβώς.

  1. Still Ulting You

Αφήστε τους αντιπάλους σας, να αναρωτιούνται πως νικήσατε το lane σας, γιατί η αλήθεια  βρίσκεται στην παραλλαγή του τραγουδιού Still Into You( Paramore). Κάποιοι χαρακτήρες ταιριάζουν μαζί, ενώ άλλοι όχι. Ότι και να γίνει πάντως, εγώ θα συνεχίσω να κάνω ulti για να σώσω εσένα.