Νέα σχέδια της Sony για το Playstation Now

Η υπηρεσία της Sony, Playstation Now, επιτρέπει στους χρήστες να ενοικιάσουν κι παίξουν παιχνίδια του PS3 στην Playstation 4 κονσόλα τους.

Platforms
 

H υπηρεσία γίνεται πιο ελκυστική και προσιτή για όλους

 

 

PS-Now-Lead

 

Η υπηρεσία της Sony,  Playstation Now, επιτρέπει στους χρήστες να ενοικιάσουν και να παίξουν παιχνίδια του  PS3 στην Playstation 4 κονσόλα τους. Παρόλα αυτά. η υπηρεσία δεν ήταν τόσο εύχρηστη κι προσιτή μέχρι τώρα.

Με βάση την πρόσφατη ανακοίνωση της Sony, η υπηρεσία πλέον θα κοστίζει λιγότερο και θα υπάρξουν αλλαγές στο πακέτο της συνδρομής. Συγκεκριμένα, οι gamers θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τι είδους συνδρομή επιθυμούν, με την μηνιαία συνδρομή να ανέρχεται στα $19.99 και η τρίμηνη $49.99. Εάν το υπολογίσει κάποιος, είναι $15 τον μήνα περίπου. Μαζί με το launch της υπηρεσίας, θα δοθεί μια δοκιμαστική συνδρομή διάρκειας 7 ημερών. Στο μέλλον, η υπηρεσία θα υποστηριχθεί και από άλλες συσκευές.

Χωρίς να γνωρίζουμε τις αντίστοιχες τιμές για Ευρώπη, ξέρουμε μόνο πως η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε  το trailer που δημιούργησε η Sony για την περίσταση: