Τι θα κάναμε χωρίς το League of Legends;

Τι θα κάναμε σε περίπτωση που βγάζαμε το League of Legends

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Τι θα κάναμε σε περίπτωση που βγάζαμε το League of Legends, από την καθημερινότητά μας;

lol

Τι θα κάναμε σε περίπτωση που βγάζαμε το League Of Legends, από την καθημερινότητά μας;

Καθημερινότητα… Μία λέξη, δεκατέσσερα γράμματα, πολλές σημασίες! Είναι το σύνολο των δραστηριοτήτων ή καλύτερα των συνηθειών που διεξάγουμε σε μία ημέρα! Η καθημερινότητα όμως διαφέρει πολύ, ανάλογα την ηλικία και τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Ως επίκεντρο έχουμε λοιπόν, όχι μόνο την τάξη των εφήβων η οποία σχεδόν μονοπωλεί τα πεδία μάχης του League of Legends, αλλά και τις υπόλοιπες ηλικίες, οι οποίες διατηρούνται (στο community του LoL) σε ικανοποιητικά ποσοστά. Παρατηρούμε λοιπόν, ότι όλες οι ηλικίες εντάσσουν στην καθημερινότητά τους το League of Legends, παρά το χάσμα που τους χωρίζει.

Θα προσπεράσω όμως τα ερωτήματα “γιατί” και “πως”, διότι ανοίγουν άλλο κεφάλαιο, και θα σας θέσω το ερώτημα, το οποίο περιέχει τον υποθετικό σύνδεσμο “εάν”…. Το ερώτημα, λοιπόν, πάει κάπως έτσι:

Τι θα γινόταν, εάν βγάζαμε το League of Legends από την καθημερινότητά μας;

Δίνοντας την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, προφανώς θα είμαι υποκειμενικός, λόγω των πεποιθήσεών μου (μια και έχω ξεπεράσει το στάδιο αυτό)… Καταρχήν, η απαγκίστρωση μου από το League of Legends δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Η εγγύτητα που είχα με το LoL, έκανε την καθημερινότητα μου πληκτική, αλλά και για ένα χρονικό διάστημα ένιωθα μία αφόρητη θλίψη.

Παρ’ όλα αυτά, αργά ή γρήγορα, όλα ξεπερνιούνται… Όταν πλέον, είχα πάρει την απόφαση, το μόνο που έλειπε ήταν να βρω αυτό το κάτι που θα έκανε την καθημερινότητά μου ενδιαφέρουσα. Κι αυτό το κάτι, δεν άργησε να έρθει… Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή μου από τα Fields του LoL, αποφάσισα να αρχίσω να γράφω άρθρα και ειδήσεις, σχετικά με την gaming βιομηχανία (κάτι που με μαγνήτιζε από μικρό παιδί). Επίσης, επιδιώκω να τερματίσω κάποιους από τους “θρυλικούς” τίτλους του παρελθόντος, που μου είχαν ξεφύγει…

Με λίγα λόγια, δεν μετανιώνω που σταμάτησα το League of Legends… Εντούτοις, δεν λέω πως το παιχνίδι είναι κακό και πως πρέπει να το παρατήσετε. Αντιθέτως, το League of Legends προσφέρει τόνους τέρψης, που συνοδεύονται από άλλα αμφιλεγόμενα συναισθήματα, ανά περίσταση. Εξάλλου το ερώτημα “Τι θα γινόταν, εάν το League of Legends δεν υπήρχε στην καθημερινότητά μας;”, είναι καθαρά ρητορικό, μια και το LoL έχει καταντήσει μία «αιώνια μόδα» (το οποίο έχω αναλύσει σε άλλο άρθρο μου, εδώ), και απλά θα ήθελα να έχω τη δική σας γνώμη επάνω στο ζήτημα.

Συνοπτικά, το League of Legends, σίγουρα δεν θα φύγει σύντομα από τις ζωές όλων μας, αλλά παρ’ όλα αυτά, θα ήθελα να μου πείτε, τι θα κάνατε εάν σταματούσατε το LoL ή εάν η Riot δεν το είχε δημιουργήσει, σε πρώτο στάδιο (βάζω και αυτήν την εκδοχή, ώστε να σας δώσω περισσότερες εναλλακτικές). Το να συνεχίσω να γράφω διεξοδικά τις δικές μου προτιμήσεις, θα καταντήσει γρήγορα μονότονο.. Επομένως, ζητώ τις δικές σας απόψεις!

Περισσότερα νέα για το League of Legends