Είναι το League of Legends μόδα τελικά;

Τι τρέχει με το League of Legends;

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Τι τρέχει με το League of Legends;

nouveau-logo-league-of-legends

Τι τρέχει με το League of Legends; Γιατί το League of Legends έχει γίνει «μόδα»;

Άραγε, είναι τόσο εθιστικό για τους περισσότερους από εμάς το LoL; Η απάντηση βέβαια, σε αυτό το ερώτημα, είναι ναι… Το ζητούμενο όμως, παραμένει ένα… Τι είναι αυτό που μας εθίζει; Ποιο είναι το κίνητρό μας για να παίξουμε League of Legends τη «σήμερον ημέρα»; Κι αναφέρομαι στη «σήμερον ημέρα», διότι δεν μπορώ να δεχτώ ότι το κίνητρό μας είναι η «χαρά» που μας προσφέρει!

Το League of Legends, έχει καταλήξει να έχει ικανότητες, παρόμοιες με έναν «μαγνήτη», μιάς και καθημερινώς τραβάει στο «μαγνητικό του πεδίο» νέους -απροετοίμαστους- gamers, οι οποίοι έχουν γοητευτεί (ή καλύτερα μαγευτεί) από το μεγαλείο του, μη γνωρίζοντας όμως τι τους περιμένει, διασχίζοντας αυτό το μονοπάτι. Προφανώς, το LoL, μοιράζει χαρά. Αυτό φαίνεται και από το τεράστιο κοινό του. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά αυτή κρατάει ελάχιστα… Κι όταν λέω ελάχιστα, εννοώ εκείνο το σημείο όπου ξαφνικά εμφανίζεται στην οθόνη το «Welcome to Summoner’s Rift». Όλοι γνωρίζετε την συνέχεια… Μαζί με τo «Minions have spawned», ακολουθεί και το γνωστό ρεπερτόριο από «Καρκίνους», προσβλητικά σχόλια για τις οικογένειες σας -τώρα τελευταία, τιμούν και τη νόσο Έμπολα-, αλλά και πολλά άλλα είδη ασθενειών, μια και το ανθρώπινο μυαλό είναι κυριολεκτικά «PRO» στο να εφευρίσκει τέτοιου είδους «ρεπερτόρια«. Σε αυτό το σημείο (πριν πάμε παρακάτω), δίνω «respect», στην «μάζα» αυτή, για την εξαιρετική φαντασία της και τις «απύθμενες γνώσεις της στην  Ιατρική». Μπορώ κάλλιστα, να σας εντάξω στο «Challenger Tier της Ανουσιότητας».

Επομένως, αναρωτιέμαι…. Τι είναι αυτό που μας εθίζει; Το «μπινελίκι» που πέφτει; Το επακόλουθό του, το troll attitude; Διότι, φτάνοντας στην τωρινή season, και αναπολώντας το παρελθόν, τα φαινόμενα αυτά έχουν αυξηθεί σε μεγάλο επίπεδο…. Παρ’ όλα αυτά, το League of Legends, όχι μόνο δεν πτοείται, αντιθέτως, καταφέρνει σε καθημερινό επίπεδο να μετατρέπεται σε αυτό που ονομάζω «αιώνια μόδα» (δύο λέξεις, που δεν γίνεται να ενταχθούν πλάι πλάι, μια και μας οδηγούν σε «παραδοξολογία»).

Αυτή η «αιώνια μόδα» (το League of Legends), μας έχει κάνει «πλύση εγκεφάλου», δίνοντάς μας τόνους «από αμφιλεγόμενα συναισθήματα». Το συμπέρασμα όμως είναι μακράν «θολό»… Εάν περιμένετε απάντηση, στο αν το League of Legends είναι «καλό ή κακό»… χάνετε το χρόνο σας! Κάποια ζητήματα, έχουν αποκτήσει τέτοιο στοχαστικό επίπεδο, που δεν μου «επιτρέπεται» να δώσω μία σαφής απάντηση, αλλά ούτε η ίδια η απάντηση μπορεί να διεξαχθεί από εσάς. Κάποια ζητήματα καλύτερα να μείνουν αναπάντητα… είτε το θέλουμε, είτε όχι.

Περισσότερα νέα για το League of Legends