Οι Different Dimension στον τελικό ΝΑ Ευρώπης!

Οι συνήθως ύποπτοι στην Ελληνική σκηνή, οι Different Dimension κα κατάφεραν και μετά το expansion tournament του LCS δώσαν το παρόν και στον τελικό του ESL για τη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι συνήθης ύποπτοι στην Ελληνική σκηνή, οι Different Dimension  κατάφεραν και μετά το expansion tournament του LCS,  έδωσαν το παρόν και στον τελικό του ESL για τη νοτιοανατολική Ευρώπη.

rankings

Μετά από πολλούς αγώνες, οι δύο καλύτερες ομάδες συναντήθηκαν στον τελικό σε μία BO5 σειρά αγώνων. Οι Different Dimension βρήκαν στον τελικό τους Dark Passage, μια ομάδα από την Τουρκία που έγινε γνωστή από την παρουσία της στο τελευταίο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στην Κορέα.

H σύνθεση των Different Dimension ήταν η εξής:

DD Lady Warrior, DD PandaLife, Dom1 le playa, AnOnPsyCko, Magebane

Το πρώτο παιχνίδι πήγε στους DD και το δεύτερο ενώ όλα έδειχναν πως θα το κερδίσει άνετα η Ελληνική ομάδα, (ήταν 7 kills μπροστά και 7Κ gold) τελικά το κέρδισαν οι Τούρκοι λόγω 2 χαμένων teamfights. Το score λοιπόν, μετά από τα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν 1-1.

 

Tα picks

Tα picks στον 3ο αγώνα

 

To τρίτο παιχνίδι δεν πήγε καθόλου καλά για τους Different Dimension οι οποίοι βρέθηκαν να χάνουν στο 18ο λεπτό με 10-2 και στο 25ο με 17-4. Στο τέλος, το παιχνίδι κατέληξε τους Dark Passage οι οποίοι πήραν προβάδισμα στη σειρά με 1-2 και οι Different Dimension βρέθηκαν με τη πλάτη στον τοίχο.

 

Τα picks του 4ου αγώνα

Τα picks του 4ου αγώνα

Στον υπερπάντων αγώνα, οι Different Dimension άφησαν περιθώρια αμφισβητησης στην Τουρκική ομάδα. Σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, οι Different Dimension χάσανε και το teamfight και τον δράκο. Οι DD κλέψανε τον επόμενο δράκο (ο Magebane με τον Zed έκανε outsmite τον αντίπαλο jungler), αλλα συνέχισαν να χάνουν τα teamfights. Το παιχνίδι κυλούσε με τις δύο ομάδες χέρι χέρι (στο 40, 25-25 και 65k gold κάθε team), μέχρι που μετά από δύο χαμένα teamfights οι Dark Passage κατάφεραν να σπάσουν το Nexus της Ελληνικής ομάδας και να κερδίσουν τον τελικό με score 3-1.

Εμείς να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στους Different Dimension που μας εκπροσωπούν επάξια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και είμαστε σίγουροι πως θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

DD HYPE

 

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983