Ανακοινώθηκε η συλλεκτική έκδοση του Final Fantasy Type-0 HD

Σήμερα 12 Δεκεμβρίου του 2014 στο Λονδίνο ανακοινώθηκε μια μοναδική συλλεκτική έκδοση για το Final Fantasy Type-0 HD

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Σήμερα 12 Δεκεμβρίου του 2014 στο Λονδίνο ανακοινώθηκε μια μοναδική  συλλεκτική έκδοση για το  Final Fantasy Type-0 HD

ffhd

H ανερχόμενη συλλεκτική έκδοση αναμένεται να συναρπάσει όλους τους  fan της σειράς Final Fantasy, καθώς θα φτάνει στα χέρια σας μέσα σε μία υπέροχη συσκευασία, όπου μέσα θα βρίσκεται μια  χρυσή ατσάλινη θήκη  με το παιχνίδι. Η θήκη θα στολίζεται από ένα όμορφο artwork του γνωστού  εικονογράφου  Yoshitaka Amano. Δεν θα μπορούσε επίσης να λείπει το Final Fantasy Type-0 HD manga των 200 σελίδων, το οποίο για πρώτη φορά περνάει τα σύνορα της Ιαπωνίας. Επίσης μέσα στην συσκευασία θα βρούμε και ένα CD με 15 soundtrack, διαλεγμένα από τον συνθέτη της σειράς,  Takeharu Ishimoto.

Και όμως οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ καθώς θα συμπεριλαμβάνεται και ένα Art Book 80 σελίδων στη πολυπόθητη έκδοση. Το Art Book έχει τον τίτλο Class Zero 842 και διαδραματίζει χαρακτήρες, εχθρους και τον κόσμος του Orience με διάφορα high-quality renders και consept art. Συμπεριλαμβάνονται επίσης 5 life-size αντίγραφα απο τις εικονικές καρτες που χρησιμοποιούσε ο Αce από το Class Zero.

To Final Fantasy Type-0 HD θα περιλαμβάνει και ενα αποκλειστικό downloadable demo για το πολυαναμενόμενο Final Fantasy XV.

FFTypeZeroCE-747x309

Ανακοινώθηκε επίσης πως θα υπάρξουν δύο συλλεκτικές εκδόσεις από επιλεγμένα καταστήματα λιανικής, η μια έκδοση θα έχει το κανονικό  desing και θα λέγετε  SteelBook Limited Edition, ενώ η  FR4ME Limited Edition  δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο της να επιλέξει την εμφάνιση του κουτιού χρησιμοποιώντας τις art card όπου περιλαμβάνονται στον κουτί.

Το  Final Fantasy Type-0 HD Collector’s Edition  θα είναι σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης στην Ευρώπη και θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου του 2015, μπορείτε να το προπαραγγείλετε τώρα στην τιμή των 99,99€.

Περισσότερα νέα για το Final Fantasy Type-0 HD