Κυκλοφόρησε το Demo του Uncharted 4: A Thief's End

Το Uncharted 4 έρχεται και φέρνει εκπλήξεις…

Το Uncharted 4 έρχεται και φέρνει εκπλήξεις…

brother

Στο νέο demo του Uncharted 4, βλέπουμε τον Drake στο ταξιδι του, ψάχνοντας να βρει ένα θρυλικό πειρατικό θησαυρό, που θα τον οδηγήσει στο να ξεδιαλύνει μια ιστορική συνωμοσία.

Το Uncharted 4, θα είναι ένα action-adventure, third-person shooter και platform παιχνίδι, που θα κυκλοφορήσει το 2015. Η Naughty Dog, αποκάλυψε σε συνέντευξή της, ότι ο Drake θα οδηγηθεί στην πιο κρίσιμη περιπέτειά του, μετά από χρόνια ξεκούρασης, για την οποία πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να κατορθώσει τον στόχο του. Ο Drake στο νέο τίτλο θα μας δείξει τι είναι πρόθυμος να «θυσιάσει» για να προστατεύσει αυτούς που αγαπά, σύμφωνα με την Naughty Dog. Στο demo, βλέπουμε ότι σε μεγαλύτερο ποσοστό κυριαρχεί το platform είδος του παιχνιδιού, αλλά και το stealth στοιχείο. Το combat, αν και μικρό είναι εντυπωσιακό, μιάς και φαίνεται ότι απαιτούνται γρήγορα αντανακλαστικά για να εξοντώσετε τους εχθρούς σας.

Το καλύτερο όμως μέρος του παιχνιδιού βρίσκεται στο 14:51, όπου ο Troy Baker, γνωστός για το voice acting του στα The Last of Us και Bioshock Infinite, έρχεται και στο Uncharted 4 σαν αδελφός του Drake (Nolan North). Με λίγα λόγια, στο νέο game θα έχουμε συνεργασία Troy Baker με Nolan North. Από τι φαίνεται το voice acting θα σαρώσει στο παιχνίδι.

Το Uncharted 4 πρόκειτα να κυκλοφορήσει αποκλειστικά το 2015 για Ps4.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Uncharted 4: A Thief's End