Η Team Dignitas μας συστήνει τα νέα μέλη της!

Οι οπαδοί της Team Dignintas περίμεναν εδώ και πολύ καιρό την αποκάλυψη των 2 παικτών

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

team dignitas

Οι οπαδοί της Team Dignintas περίμεναν εδώ και πολύ καιρό την αποκάλυψη των 2 παικτών που μπήκαν στην ομάδα, μετά την αποχώρηση των ZionSpartan και Imaqtpie.

Σαν Top Laner και Marksman πλέον είναι οι Yeong-Jin ‘Gamsu’ Noh και Yong-in ‘Core JJ’ Jo αντίστοιχα. Έχουν καταγωγή από την Νότια Κορέα και έχουν ήδη δημιουργήσει ένα τρανταχτό όνομα στην Κορεάτικη σκηνή. Αυτό σηματοδοτεί ότι η ομάδα για πρώτη φορά θα ενσωματώσει το κορεάτικο «ταλέντο» μέσα της. Οι 2 παίκτες είναι ήδη στο Gaming house της Team Dignitas στο Los Angeles και μαζί με το υπόλοιπο roster προετοιμάζονται για τo LCS της περιόδου του 2015.

Ολόκληρη η ομάδα είναι στο ίδιο επίπεδο αυτή τη στιγμή και το μόνο που χρειάζεται είναι να δούμε πως θα διαχειριστούμε τον χρόνο μας, με προπονήσεις.

— Alberto ‘Crumbzz’ Rengifo

Το roster της Dignitas είναι

  • Yeong-Jin ‘Gamsu’ Noh – Top Lane
  • Alberto ‘Crumbzz’ Rengifo – Jungle
  • Danny ‘Shiphtur’ Le – Mid Lane
  • Yong-in ‘Core JJ’ Jo – Marksman
  • Alan ‘KiWiKiD’ Nguyen – Support

Προβληματισμένος για τους νέους συμπαίκτες, ο Alberto ‘Crumbzz’ Rengifo είπε, «Η πιο αξιοσημείωτη πτυχή της ύπαρξης του Gamsu και του Core JJ στην ομάδα είναι μια δραστική αλλαγή στο gameplay μας. Παρ’ όλα αυτά είναι τόσο αφοσιωμένοι και με την σειρά τους μας δίνουν κίνητρο να συνεχίζουμε την προπόνηση. Τώρα το θέμα είναι να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αυτή τη δουλεία για όλη την σεζόν.»

Το πρώτο τεστ για την ομάδα θα είναι στο IEM Cologne event στα τέλη Δεκεμβρίου  όπου η νέα σύνθεση της θα αντιμετωπίσει FNatic, Gambit Gaming, Moscow 5 και CLG. Αμέσως μετά από αυτό, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο LCS καθώς οδεύουμε σε μία συναρπαστική σεζόν του 2015.

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends