Το Metal Gear Online: Tactical Team Operations αποκαλύφθηκε

Let me take a Selfie…..

Publisher
 

Let me take a Selfie…..

MGO_selfie

Στα Game Awards 2014, ο Hideo Kojima, ο Kiefer Sutherland και η Kojima Productions μας παρουσίασαν το Metal Gear Online: Tactical Team Operations, ένα απαιτητικό multiplayer παιχνίδι.

Όπως θα δείτε στο gameplay trailer, όλο το παιχνίδι βασίζεται στην συνεργασία. Αν θέλετε να επιβιώσετε θα πρέπει να οργανώσετε την στρατιγική σας με τους συμμάχους σας. Αν παρατηρήσετε στο 1:45 του βίντεο, θα καταλάβετε ότι δεν είναι καθόλου σοφό να ορμάτε προς το εχθρικό μέτωπο χωρίς σχέδιο, εκτός φυσικά αν είστε το δόλωμα, ώστε να ενεργήσει η υπόλοιπη ομάδα. Επίσης, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στις παγίδες οι οποίες μπορούν να μαρτυρήσουν τη θέση σας, σε περίπτωση που κάποιος σύμμαχος δεν σας βοηθήσει εγκαίρως. Το stealth στοιχείο, είναι επίσης αρκετά απαραίτητο στο game. Εάν είστε αρκετά οργανωμένοι, θα μπορέσετε να εξοντώσετε όλους τους εχθρούς. Τα gadgets που θα διαθέτετε θα σας βοηθήσουν αρκετά στο κομμάτι αυτό, αν τα χρησιμοποιήσετε καλά. Τέλος, ένας εύκολος τρόπος να νικήσετε τον εχθρό είναι να ανεβείτε στο Meta gear tank και να αρχίσετε να σκοτώνετε με το machine gun που διαθέτει… φυσικά δεν θα είναι εύκολο να ανεβείτε σε αυτό.

Για το Metal Gear Online: Tactical Team Operations, θα έχουμε νέες πληροφορίες λίγο πειν την κυκλοφορία του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain’s το 2015.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Metal Gear Online: Tactical Team Operations