Διαθέσιμη η beta του νέου Riot Games Merch Store

Η Riot ανακοίνωσε την κυκλοφορία της έκδοσης beta του καταστήματος της

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Riot ανακοίνωσε την κυκλοφορία της έκδοσης beta του καταστήματος της

lol_site_article

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Οι παίκτες ζητούν επίσημα συλλεκτικά είδη εδώ και καιρό και θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι δημιουργήσαμε μια εμπειρία που ανταποκρίνεται στον κόσμο του LoL. Για να το καταφέρουμε, αφιερώσαμε έναν χρόνο στην ίδρυση του αρχικού μας καταστήματος και στην ανάπτυξη προϊόντων που αντικατοπτρίζουν ορισμένα από τα αγαπημένα μας πράγματα στο League.

Το κατάστημα είναι ακόμα υπό κατασκευή και, μολονότι η έκδοση beta είναι έτοιμη, θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας συλλεκτικών ειδών. Να περιμένετε πολλές αλλαγές, συχνά στην έκδοση beta, καθώς εξελίσσουμε τον ιστότοπο και τον κατάλογο συλλεκτικών ειδών. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να μάθουμε, να προσαρμοστούμε και η εξελιχθούμε, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η τελική εμπειρία συλλεκτικών ειδών θα είναι άκρως συγκλονιστική. Με μεγάλο ενθουσιασμό μοιραζόμαστε μαζί σας τον ιστότοπο και ανυπομονούμε να συνδιαμορφώσουμε στην πορεία την εμπειρία.»

Μεταβείτε στο Κατάστημα συλλεκτικών ειδών της Riot Games και δείτε τις ερωταπαντήσεις με την ομάδα συλλεκτικών ειδών της Riot

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends