Αουτσάιντερ: Ήρωας υποστήριξης Μπραντ

Εδώ κάνουμε διεξοδικές αναλύσεις, αναζητώντας τους δικούς σας παραγνωρισμένους ήρωες

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

lolweb_articlebanner_darkhorsesv2

Καλώς ορίσατε στα Αουτσάιντερ. Εδώ κάνουμε διεξοδικές αναλύσεις, αναζητώντας τους δικούς σας παραγνωρισμένους ήρωες και γιατί ίσως έφτασε η ώρα να έρθουν στο προσκήνιο. Αυτήν τη φορά, θα ασχοληθούμε τον Υποστηρικτή Μπραντ.

Μπράντ Πρότων

Βάλτε φωτιά στις λωρίδες διδύμου με τα χαρακτηριστικά του Μπράντ. Ζημιά, CC και Ζημιά. Αναπλήρωση Ζωής; Τι είμαστε, δειλοί; Δώστε στο σκοπευτή σας ένα σαντουιτσάκι και αυτά τα πέντε παρακάτω στοιχεία, όταν παραπονιέται ότι ο Μπραντ κατευθύνεται σε μια λωρίδα διδύμου.

Βασική ζημιά

Οι ήρωες υποστήριξης χρειάζονται υψηλή Βασική ζημιά ή κάποια ενσωματωμένη ικανότητα υποστήριξης για να πετυχάινουν στη λωρίδα τους. Ο Υποστηρικτής Μπραντ διαθέτει το πρώτο σε αφθονία. Παίζοντας τέλεια το combo του στο επίπεδο 6, βγάζει σχεδόν διπλάσιο ζημιά απο άλλους «εκρηκτικούς» ήρωες υποστήριξης όπως η Άνι ή η Κάρμα. Και οι εκτελέσεις… Σιγουρεύονται.

Κλέφτης Ξόρκιών… χαλαρά

33031Ξέρετε τι πουλάει; Ο Μπραντ. Ξέρετε τι χρειάζεται σε μια πώληση; Χρυσός. Ο Ήρωας υποστήριξης Μπραντ συγκεντρώνει πολλές αλλαγές. Η Φλόγα, η παθητική του, εφαρμόζει ένα σημάδι που προκαλεί Ζημιά με την πάροδο του χρόνου κάθε φορά που εξαπολύετε ένα ξόρκι. Κάθε τμήμα της παθητικής του ενεργοποιεί την Αιχμή του Κλέφτη Ξορκιών. Αυτό σημαίνει ότι αν η Αιχμή είναι πλήρως φορτισμένη, κερδίζετε 15 χρυσό για ένα μόνο ξόρκι.

Ακινητοποίηση

BrandBlaze1Η περίφημη ακινητοποίηση του Μπραντ απαιτεί να εξαπολύσετε δύο ξόρκια στη σειρά, αλλά ξέρουμε ότι μπορείτε: Είστε οι εκλεκτοί. Απλώς εξαπολύστε το Κάψιμο, την επιδέξια βολή μεγάλης εμβέλειας του Μπραντ, αφού χτυπήσετε τον αντίπαλό σας με οποιοδήποτε άλλο ξόρκι και θα έχετε επιτύχει μια ακινητοποίηση που διαρκεί περισσότερο και από την υπέρτατη ικανότητα της Σόνα.

Το Παρανάλωμα Πυρός έχει μεγαλύτερη λογική σε μια λωρίδα διδύμου

Σε μια λωρίδα διδύμου, το Παρανάλωμα Πυρός χτυπάει δύο ήρωες, όχι έναν. 2 > 1

Εξόντωση κυμάτων υπηρετών ως υποστήριξη

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να καθαρίσετε κύματα υπηρετών με τη Νάμι; Ο συνδυασμός υψηλής βασικής ζημιάς και ξορκιών ζημιάς πεδίου επιρροής του Μπραντ σημαίνει ότι καθαρίζει κύματα υπηρετών και σπρώχνει λωρίδες προς τη σωστή κατεύθυνση όταν οι συμπαίκτες του είναι πολύ απασχολημένοι με ότι είναι τελωσπαντων που κρατάει τα Carry απασχολημένα.

Πως να φροντίζεται τον Μπράντ σας

Όπως είναι φυσικό, ορισμένες από τις αδυναμίες του Μπραντ τον ακολουθούν στη κάτω λωρίδα. Παραμένει δυσκίνητος, καθιστώντας τον εξαιρετικά εύκολη λεία για επιθετικούς, ανθεκτικούς Υποστηρικτές, όπως η Λεόνα. Ομοίως, Υποστηρικτές με ασπίδες όπως η Λούλου λειτουργούν ως πυροσβεστήρες, μειώνοντας την ισχυρή ζημιά του Μπραντ.

Ο Μπραντ είναι προβλέψιμος

Τα ξόρκια του Μπραντ πρέπει να συνδυάζονται, για να σας ακινητοποιήσουν οριστικά. Δηλαδή, όταν εξαπολύει ένα ξόρκι, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τι θα ακολουθήσει. Αποφύγατε ένα Κάψιμο; Μόλις έχασε την ακινητοποίησή του. Μόλις αποφύγατε την Κολόνα Φωτιάς; Μόλις έχασε ένα μεγάλο τμήμα της δυνατότητας πρόκλησης ζημιάς του. Τώρα, τιμωρήστε τον.

Περιορισμένη κινητικότητα

Ο Μπραντ δεν πάει πουθενά γρήγορα, καθιστώντας τον ευάλωτο στην καταστολή πλήθους. Συμπτωματικά, η Κολόνα Φωτιάς μπορεί να σπρώξει λωρίδες, όταν ο Μπραντ προσπαθεί να παρενοχλήσει. Εάν σπρώχνει τη λωρίδα, καθιστά τον εαυτό του ακόμα πιο λαχταριστό στόχο για τον Jungler που ψάχνει για καβγά.

Τα ξόρκια του Μπραντ εξαπολύονται όλα μαζί

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το βασικό στοιχείο του Μπραντ είναι το combo του. Αυτό δηλαδή σημαίνει πως υπάρχουν μεγάλα διαστήματα αδυναμίας, έως ότου ο Μπραντ επανέλθει από τις ριπές ξορκιών που εξαπέλυσε. Αν έχετε επιβιώσει, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αντεπιτεθείτε.

Είτε τον επιλέγετε για λωρίδα για έναν παίκτη είτε για δύο, μπορείτε να το κάνετε οικονομικά έως την 1 Δεκεμβρίου. Ο Μπραντ κοστίζει 440 RP (50% έκπτωση από τους 880 RP) και ο Ψυχοπυρηνικός Μπραντ κοστίζει 487 RP (50% έκπτωση από τους 975 RP). Εν συντομία, ναι, έχουμε τον Μπραντ που αναζητάτε.

Brand_01

Brand_31

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends