5ο Πανελλήνιο League of Legends Tournament by inSpot, ανασκόπηση 1ου γύρου

Ο πρώτος προκριματικός γύρος του 5ου Πανελληνίου League Of Legends Tournament της inSpot ανέδειξε μεγάλες νικήτριες τις ομάδων των On Top & των Void Gaming. Οι δύο αυτές ομάδες έλαβαν από ένα εισιτήριο για την τελική φάση του τουρνουά, η οποία θα λάβει χώρα στις 10-11 Ιανουαρίου σε ένα μεγάλο Lan Event στην Θεσσαλονίκη. ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ: Η πρώτη προκριματική φάση προμήνυε πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Σε ένα τουρνουά 128 slots, οι καλές ομάδες έδειξαν εξ αρχής τα δόντια τους, κατατροπώνοντας κάθε αντίπαλο που έβρισκαν στο διάβα τους. Φτάνοντας λοιπόν αισίως στα Semi Finals οι Void Gaming επικράτησαν έναντι της ομάδας των […]

Ο πρώτος προκριματικός γύρος του 5ου Πανελληνίου League Of Legends Tournament της inSpot ανέδειξε μεγάλες νικήτριες τις ομάδων των On Top & των Void Gaming. Οι δύο αυτές ομάδες έλαβαν από ένα εισιτήριο για την τελική φάση του τουρνουά, η οποία θα λάβει χώρα στις 10-11 Ιανουαρίου σε ένα μεγάλο Lan Event στην Θεσσαλονίκη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ:

Η πρώτη προκριματική φάση προμήνυε πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Σε ένα τουρνουά 128 slots, οι καλές ομάδες έδειξαν εξ αρχής τα δόντια τους, κατατροπώνοντας κάθε αντίπαλο που έβρισκαν στο διάβα τους. Φτάνοντας λοιπόν αισίως στα Semi Finals οι Void Gaming επικράτησαν έναντι της ομάδας των Team Noobwars. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη γι’αυτό το round μεταξύ των On Top και των LAG Gaming, με τους πρώτους να παίρνουν το εισιτήριο για τα τα τελικά του winner bracket, εκεί όπου εν τέλη αναδείχθηκαν νικητές οι On Top παίρνοντας το εισιτήριο για τα τελικά και “πετώντας” την ομάδα των Void Gaming στο Loser Bracket για μια δεύτερη ευκαιρία.

Ύστερα από αρκετά παιχνίδια, Void Gaming & LAG Gaming, συναντήθηκαν στον τελικό του Loser Bracket προκειμένου να καθοριστεί ποια ομάδα θα εξασφαλίσει το δεύτερο και τελευταίο εισιτήριο. Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, οι Void Gaming κατάφεραν να επικρατήσουν και να κατοχυρώσουν την δεύτερη και τελευταία θέση αυτού του προκριματικού, η οποία οδηγεί απευθείας στα Finals του Ιανουαρίου, εκεί όπου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν για έπαθλα αξίας άνω των €4.000.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός, πως το Event είχε ζωντανή κάλυψη, συγκεντρώνοντας συνολικά πάνω από 11.000 unique viewers.

2 kyklos

Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Σαββατοκύριακο με την δεύτερη προκριματική φάση του τουρνουά!
More info: http://bit.ly/1ukNslD

 

 

Gamer since: 1983