Τα Δώρα Μετά το Τέλος του Αγώνα είναι διαθέσιμα!

Όλοι μας έχουμε ζήσει επικές αναμετρήσεις στο League που μας έχουν μείνει αξέχαστες

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

gifting_articlebanner_1280x720

Όλοι μας έχουμε ζήσει επικές αναμετρήσεις στο League που μας έχουν μείνει αξέχαστες. Όταν ο παίκτης μεσαίας λωρίδας μεταμορφώνεται ξαφνικά σε xPeke και ρίχνει μόνος του το Νέξους, χαρίζοντάς σας τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι προβιβασμού. Όταν ο αντίπαλος παίκτης της επάνω λωρίδας καταφέρνει να αντισταθεί στον Τζαξ σας, ο οποίος ως τώρα ήταν ο φόβος και ο τρόμος στη Βαθμίδα Διεκδικητή. Οταν συμπαίκτης σας που παίζει στην Πλατινένια Βαθμίδα σάς δίνει συμβουλές για να βελτιωθείτε, αντί να ωρύεται επειδή έχετε μείνει πίσω. Σε αυτά τα παιχνίδια, δεν αρκεί να πεις απλά ένα “GG”.

Για αυτό, τα μεγαλύτερα επιστημονικά μυαλά των γιόρντελ σκαρφίστικαν άλλη μια τρελλή εφεύρεση: τα Δώρα Μετά το Τέλος του Αγώνα. Πλέον, οι παίκτες μπορούν να δείχνουν την εκτίμησή τους στέλνοντας Μυστηριώδη Δώρα από το λόμπι μετά το τέλος του παιχνιδιού. Οι λεπτομέρειες έχουν ως εξής:

  • ΔΕΝ χρειάζεται να είστε φίλοι με κάποιον παίκτη για να στείλετε ένα δώρο
  • Μπορείτε να στείλετε δώρα σε παίκτες και από τις δυο ομάδες
  • Μπορείτε να στείλετε Μυστηριώδεις Αμφιέσεις, Μυστηριώδεις Ήρωες ή μια Αμφίεση για τον ήρωα με τον οποίο έπαιζε ο παίκτης που θέλετε να επιβραβεύσετε.
  • Οι τιμές είναι ίδιες με αυτές του καταστήματος
  • Ισχύουν κι άλλοι περιορισμοί για την αποστολή δώρων. Πρέπει να έχετε φτάσει τουλάχιστον στο επίπεδο 15 για να στείλετε δώρα, στο επίπεδο 5 για να λάβετε δώρα και μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε μόνο έως πέντε δώρα κάθε μέρα (για παράδειγμα, αν στείλετε τρία Μυστηριώδη Δώρα από το κατάστημα και δύο δώρα στο τέλος του αγώνα θα συμπληρώσετε το όριο)
  • Θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις ουρές, εκτός από τα προσαρμοσμένα παιχνίδια

Έτσι, μπορείτε να ανταμείψετε με ένα δωράκι στο τέλος του παιχνιδιού έναν αντίπαλο παίκτη που συμπεριφέρθηκε ευγενικά απέναντί σας ή να επιβραβεύσετε έναν συμπαίκτη που μόλις πέτυχε το πρώτο του Πέντακιλ!

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends