Ενημερώσεις στο LeaverBuster

Ετοιμαζόμαστε να εφαρμόσουμε ένα νέο σύστημα LeaverBuster με στόχο τη μείωση των παικτών

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Με λίγα λόγια: Ετοιμαζόμαστε να εφαρμόσουμε ένα νέο σύστημα LeaverBuster με στόχο τη μείωση των παικτών που δεν συμμετέχουν ενεργά ή εγκαταλείπουν το παιχνίδι, το οποίο θα είναι αισθητά πιο αυστηρό σε αγώνες κατάταξης.

kayle_0_base

Το LeaverBuster είναι το σύστημα που χρησιμοποιούμε για τον εντοπισμό των παικτών που εγκαταλείπουν συχνά παιχνίδια ή δεν συμμετέχουν ενεργά. Στο παρελθόν, προσέχαμε ώστε να μην είμαστε υπερβολικά αυστηροί και για αυτόν το λόγο πολλοί από εσάς έχετε εκφράσει την άποψη ότι το LeaverBuster δεν φαίνεται να είναι πάντα αποτελεσματικό, καθώς, κατά τα φαινόμενα, ορισμένοι παίκτες απλά χρησιμοποιούσαν έναν εναλλακτικό λογαριασμό για να αποφύγουν τις ποινές λόγω εγκατάλειψης.

Με αυτήν τη νέα ενημέρωση, έχουμε εφαρμόσει ένα αισθητά αυστηρότερο σύστημα, ενώ παράλληλα θα κοιτάμε να ενημερώνουμε τους παίκτες καλύτερα. Στόχος μας είναι να κάνουμε ξεκάθαρο στους παίκτες ότι η εγκατάλειψη ενός παιχνιδιού ή η μη συμμετοχή δεν είναι αποδεκτές συμπεριφορές στο League και ότι οι παίκτες που εγκαταλείπουν το παιχνίδι τους θα τιμωρούνται ταχύτερα και πιο αυστηρά.

Την πρώτη φορά που ένας παίκτης θα εγκαταλείψει ένα παιχνίδι, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μήνυμα που θα εξηγεί ότι δεν είναι σωστό να εγκαταλείπει τα παιχνίδια και θα πρέπει να συμφωνήσει ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει άλλα παιχνίδια στο μέλλον. Αν ο ίδιος παίκτης συνεχίσει να επηρεάζει αρνητικά τις εμπειρίες άλλων παικτών, θα υποβιβαστεί σε ουρά χαμηλότερης προτεραιότητας στην εύρεση συμπαικτών για έναν συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών. Οι παίκτες που υποβιβάζονται στις ουρές χαμηλής προτεραιότητας θα διαπιστώσουν ότι οι χρόνοι αναμονής τους θα είναι 5, 10, ακόμη και 20 λεπτά μεγαλύτεροι σε σύγκριση με τους χρόνους αναμονής ενός παίκτη που δεν έχει εγκαταλείψει παιχνίδια.

Οι παίκτες θα ενημερώνονται για τον αριθμό των παιχνιδιών που θα διαρκέσει ο υποβιβασμός τους στην ουρά χαμηλής προτεραιότητας και, σε περίπτωση που γίνουν μέλη μιας προκαθορισμένης ομάδας, η εν λόγω ομάδα θα ειδοποιηθεί ότι ένα από τα μέλη της εγκαταλείπει τακτικά ή δεν συμμετέχει ενεργά στα παιχνίδια του για μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι ολόκληρη η ομάδα θα υποστεί την ίδια ποινή υποβιβασμού σε ουρά χαμηλής προτεραιότητας όσο αυτός ο παίκτης παραμένει στην ομάδα.

Δεν το ευχόμαστε, φυσικά, αλλά αν ένας παίκτης δεν πάψει να εγκαταλείπει ή να μην συμμετέχει ενεργά σε παιχνίδια ενώ βρίσκεται στην ουρά εύρεσης συμπαικτών χαμηλής προτεραιότητας, τα περαιτέρω παραπτώματά του θα τιμωρηθούν με μόνιμο αποκλεισμό.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends