Τα 10 εκ. κομμάτια αγγίζουν οι πωλήσεις του Xbox One

Καθοριστικό ρόλο φαίνεται, να έπαιξε η πτώση της τιμής του

Platform
 

Καθοριστικό ρόλο φαίνεται, να έπαιξε η πτώση της τιμής του

gs-xbox-one

Μόνο λίγες μέρες πέρασαν από τις 2 Νοεμβρίου όπου η Microsoft αποφάσισε να ρίξει την τιμή της τελευταίας της κονσόλας κατά 50 δολάρια και οι πωλήσεις έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί στο ολιγοήμερο αυτό διάστημα.

Σύμφωνα με τον Yusuf Mehdi, αντιπρόεδρο του τμήματος συσκευών της Microsoft, το Xbox One έχει μια πρωτοφανή άνοδο στις προτιμήσεις των Αμερικανών. «Η ανταπόκριση στα blockbuster games και τα νέα bundles είναι καταπληκτική και οι πωλήσεις εκτινάχθηκαν μετά την πτώση της τιμής» γράφει ο Mehdi στο Xbox Wire.

«Καθώς  οδεύουμε στις διακοπές, το Xbox One ηγήθηκε των κονσολών όγδοης γενιάς τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Σύντομα θα έχουμε πουλήσει στα καταστήματα πάνω από 10.000.000 κονσόλες Xbox One» συνεχίζει.

Το PS4 έχει περάσει το φράγμα των 10.000.000 κομματιών το καλοκαίρι, ενώ πριν από λίγες μέρες πέρασε τα 13.500.000 κομμάτια, κάτι που ασφαλώς έχει να κάνει  και με την αρκετά χαμηλότερη τιμή αλλά και την ευρύτερη διάθεσή της κονσόλας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η έκπτωση στην τιμή του Xbox One αφορά μόνο την αγορά  των Η.Π.Α. Ας ελπίζουμε πως εν όψη εορτών να δούμε τις τιμές τόσο στην κονσόλα όσο και στα παιχνίδια να γίνονται πιο προσιτές και σε θελκτικά πακέτα προσφορών. Αμήν.