Η Blizzard ανακοίνωσε το Overwatch, ένα νέο competitive FPS

Οι φήμες τελικά επαληθεύτηκαν, η Blizzard ανακοίνωσε στην έναρξη της BlizzCon ένα νέο ανταγωνιστικό FPS με το όνομα Overwatch! Το Overwatch είναι ένα ομαδικό ανταγωνιστικό First person Shooter, το οποίο επικεντρώνεται στην κατάληψη σημείων ελέγχου και το οποίο διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον με super ήρωες και μεγάλους κακούς! Οι χαρακτήρες είναι από μεγάλους πιθήκους μέχρι robot  που μετατρέπονται σε Turrets. Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας ειπώθηκε πως η beta έκδοση θα βγει μέσα στο 2015. Τις επόμενες μέρες στη BlizzCon, 600 υπολογιστές θα τρέχουν το Overwatch οπότε θα έχουμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες videos και screenshots!  

Οι φήμες τελικά επαληθεύτηκαν, η Blizzard ανακοίνωσε στην έναρξη της BlizzCon ένα νέο ανταγωνιστικό FPS με το όνομα Overwatch!

overwatch

Το Overwatch είναι ένα ομαδικό ανταγωνιστικό First person Shooter, το οποίο επικεντρώνεται στην κατάληψη σημείων ελέγχου και το οποίο διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον με super ήρωες και μεγάλους κακούς!

Οι χαρακτήρες είναι από μεγάλους πιθήκους μέχρι robot  που μετατρέπονται σε Turrets.

Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας ειπώθηκε πως η beta έκδοση θα βγει μέσα στο 2015. Τις επόμενες μέρες στη BlizzCon, 600 υπολογιστές θα τρέχουν το Overwatch οπότε θα έχουμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες videos και screenshots!

 

Gamer since: 1983