Οι πιο εύκολοι ήρωες του League of Legends

Οι πιο εύκολοι ήρωες για τους νέους στο League of Legends και όχι μόνο

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μετά από τους ήρωες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλους τους ρόλους, ας δούμε τους πιο εύκολους ήρωες για τους νέους στο League of Legends και όχι μόνο. Μερικοί εύκολοι ήρωες για αρχή, είναι οι Marksmen. Το να μάθετε κάποιο ADC, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εξελιχθείτε στο παιχνίδι. Για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει να δίνετε προσοχή στον χάρτη, να επικεντρώνεστε στα Last Hitting minions και να επικοινωνείτε με το Support.

Ashe_0

Μια ασφαλής επιλογή για οποιοδήποτε παιχνίδι είναι η Ashe. Έχει μεγάλης διάρκειας autoattack, αξιόπιστο και εύκολο attack timing, και άλλες χρήσιμες ικανότητες.

Tryndamere-Classic-Ch

Άλλος εύκολος ήρωας είναι ο Tryndamere, που μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε ρόλο. Έχει εξαιρετικό autoattack, πολύ καλό sustain, slow, και άτρωτη ulti.

Feral-Warwick-Skin

Επόμενος ήρωας είναι ο Warwick. Έχει πολύ δυνατή και εύκολη ulti, ενώ είναι ο κατάλληλος ήρωας για το Jungle αλλά και το Top.

Ryze_3

Συνεχίζουμε με τον Ryze, ο οποίος μπορεί να επωφεληθεί πάρα πολύ από την χρήση του smart cast για να μην ξεμείνει ποτέ από mana.

Leona_0

Τέλος, o ευκολότερος ήρωας για Support ανεξαρτήτως επιπέδου, είναι η Leona που έχει μεγάλο αριθμό CC ικανοτήτων και μαθαίνεται πολύ γρήγορα.

[gameguyz.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends