Η beta για το νέο Φαράγγι είναι σχεδόν έτοιμη!

Εδώ και σχεδόν έξι μήνες, έχουμε βάλει το ενημερωμένο Φαράγγι των Επικαλεστών στον PBE

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

bbviahri-banner_0

Εδώ και σχεδόν έξι μήνες, έχουμε βάλει το ενημερωμένο Φαράγγι των Επικαλεστών στον PBE και κάνουμε τις αλλαγές που μας έχετε ζητήσει με τα σχόλιά σας. Αν και θα συνεχίσουμε να κάνουμε μικροαλλαγές και βελτιστοποιήσεις, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με αυτό που έχουμε στα χέρια μας, επομένως πολύ σύντομα θα περάσουμε στην επόμενη φάση: την ανοικτή beta! Μόλις ολοκληρωθεί κι επισήμως η σεζόν 2014, θα αρχίσουμε να μεταφέρουμε σταδιακά το περιεχόμενο κατά την περίοδο προετοιμασίας. Ο ενημερωμένος χάρτης θα περάσει στη βασική εφαρμογή σε τρία στάδια ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα με τη σταθερότητα των σέρβερ. Το πρόγραμμα κυκλοφορίας έχει ως εξής:

  • Στάδιο 1: Δημιουργός Ομάδας και παιχνίδια με Bots για αρχάριους
  • Στάδιο 2: Όλες οι κανονικές λειτουργίες, προσαρμοσμένα παιχνίδια και άλλες λειτουργίες με bots
  • Στάδιο 3: Αγώνες κατάταξης

Υπολογίζουμε ότι η κυκλοφορία θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί και ενδέχεται να καθυστερήσουμε ορισμένα στάδια, αν προκύψουν σφάλματα ή θέματα σταθερότητας των σέρβερ. Ωστόσο, σκοπεύουμε να κάνουμε διαθέσιμο το χάρτη το συντομότερο δυνατόν, χωρίς να επιβαρύνουμε υπερβολικά τους πιο αδύναμους υπολογιστές. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θα αποφασίσει ξαφνικά ο Λι Σιν να μας σμπαραλιάσει τους σέρβερ.

Κλείνοντας, αν και τυπικά αυτή η κυκλοφορία είναι μια έκδοση beta (σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε το Φαράγγι των Επικαλεστών και ορισμένες από τις αλλαγές ενδέχεται να συμπεριληφθούν στις επόμενες δύο ενημερώσεις!), το ενημερωμένο Φαράγγι των Επικαλεστών κάποια στιγμή θα αντικαταστήσει εντελώς το παλιό, επομένως δεν θα υπάρχουν πλέον διαφορετικές ουρές αναμονής για όσους θέλουν να παίξουν στην τρέχουσα έκδοση του Φαραγγιού. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχουμε τη δυνατότητα να εστιάσουμε αποκλειστικά στη βελτίωση του ενημερωμένου Φαραγγιού και δεν θα είμαστε αναγκασμένοι να μοιράζουμε το χρόνο μας με τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν κατά την περίοδο προετοιμασίας και στους δύο χάρτες.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends