Τι είναι το MadStone Jungling;

Αν και εσείς παρακολουθείτε Twitch Tv, ειδικά LoL streamers, σίγουρα θα έχετε δει τον Trick2g, έναν ιδιαίτερα διάσημο streamer στην παγκόσμια κοινότητα του League of Legends. Ο Trick2g δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός παίκτης και διασκεδαστής, αλλά έχει αναπτύξει και μια δική του στρατηγική, όπως και κάθε άλλος streamer υψηλού επιπέδου. Ο ήρωας/σήμα κατατεθέν του Trick2g είναι ο Udyr και η τακτική που ίδιος ανέπτυξε ονομάζεται, ‘MadStone’. Με τον όρο MadStone εννοούμε την ταυτόχρονη χρήση του Madred’s Razor και του Spirit Stone. Ενώ ακούγεται λάθος, διότι μπορούμε να έχουμε μόνο ένα αντικείμενο που παράγει χρυσό, υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αν και εσείς παρακολουθείτε Twitch Tv, ειδικά LoL streamers, σίγουρα θα έχετε δει τον Trick2g, έναν ιδιαίτερα διάσημο streamer στην παγκόσμια κοινότητα του League of Legends.

20141017_054916840

Ο Trick2g δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός παίκτης και διασκεδαστής, αλλά έχει αναπτύξει και μια δική του στρατηγική, όπως και κάθε άλλος streamer υψηλού επιπέδου. Ο ήρωας/σήμα κατατεθέν του Trick2g είναι ο Udyr και η τακτική που ίδιος ανέπτυξε ονομάζεται, ‘MadStone’. Με τον όρο MadStone εννοούμε την ταυτόχρονη χρήση του Madred’s Razor και του Spirit Stone. Ενώ ακούγεται λάθος, διότι μπορούμε να έχουμε μόνο ένα αντικείμενο που παράγει χρυσό, υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο επιλέγουμε αυτό το build.

Το σχέδιο πίσω από το ‘MadStone’, είναι να μπορούμε να καθαρίζουμε το jungle απίστευτα γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να γυρίσουμε πίσω για να γεμίσουμε ζωή. Με Madred’s Razor και Spirit Stone ταυτόχρονα στον Udyr, θα καθαρίσετε το jungle πολύ γρήγορα, δεν θα σας τελειώσει το Mana ποτέ, ακόμα και χωρίς blue buff, και θα βγάλετε το Feral Flare αρκετά νωρίς. Μπορείτε ακόμα και να σκοτώσετε τον δράκο πολύ γρήγορα και solo αρκεί να είστε εκεί όταν κάνει spawn.

Το κλειδί σε αυτό το build, είναι το πόσο γρήγορα μπορείτε να αδειάσετε το jungle, και να κάνετε split push όταν οι αντίπαλοι είναι απασχολημένοι. Αν το χρησιμοποιήσετε σωστά, όπως ο Trick2g, το MadStone είναι ένα πολύ καλό build που θα προσφέρει αρκετές νίκες σε εσάς και την ομάδα σας. Υπάρχουν βέβαια πολλά προβλήματα με το συγκεκριμένο build, οπότε καλό θα ήταν να διαβάσετε κάποιο guide πρώτα και να δείτε και πως παίζει ο Trick2g πριν το δοκιμάσετε.

Ποια είναι λοιπόν τα προβλήματα με το MadStone build; Πρώτα απ’όλα μεγάλο ρόλο παίζει το team composition. Εφόσον δεν θα κάνετε τίποτα άλλο εκτός από farming στο jungle, και κάποιες φορές split push ώστε να διασφαλίσετε τα objectives, σημαίνει πως δεν θα μπορείτε να παρέχετε βοήθεια στους συμπαίκτες σας. Αν κάποιος συμπαίκτης σας δεν τα πηγαίνει καλά, δεν θα μπορείτε να τον βοηθήσετε ώστε να επανέλθει στο παιχνίδι. Για να δουλέψει το MadStone θα πρέπει η ομάδα σας να ξέρει ακριβώς τι κάνετε, ειδάλλως θα παραπονιούνται συνέχεια για τα gank που δεν κάνετε.

Επιπροσθέτως, αν ο αντίπαλος jungler αντιληφθεί πως το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το farming μπορεί να κάνει αλλεπάλληλα gank, χωρίς τον φόβο κάποιου counter-gank. Μπορεί επίσης να σας στήσει ενέδρα στο early game, γνωρίζοντας πως θα προσπαθήσετε να σκοτώσετε solo τον δράκο. Πρόβλημα, θα αντιμετωπίσετε επίσης, αν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το MadStone σε κάποιον άλλον ήρωα εκτός από τον Udyr. Μην ξεχνάμε πως δεν είμαστε όλοι το ίδιο καλοί στο παιχνίδι, οπότε καλό είναι να ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε, πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το build σε κάθε jungler που βγάζει Feral Flare

Εν τέλει, το πόσο καλό είναι το MadStone κρίνετε από την ομαδικότητα και τα team compositions. Έχετε δοκιμάσει ποτέ αυτό το build, και αν ναι, ποιες είναι οι εντυπώσεις σας; Σε ποιον άλλο ήρωα πιστεύετε πως αξίζει; 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga