Τι θα κάνετε ban και τι pick; Ιδανική 5άδα για την βδομάδα 11-17/10/14

Δεν ξέρετε ποιον ήρωα να διαλέξετε και ποιόν να κάνετε ban; :Έχετε χάσει επεισόδια από το τι παίζεται αυτή την εποχή; Πάρτε μια ιδέα από το τι κάνει η κοινότητα. Οι επιλογές που έγιναν ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα, φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία. Θυμίζουμε πως οι κατηγορίες με τις οποίες θα ασχοληθούμε είναι οι εξής: Popularity (πόσο δημοφιλής είναι ένας ήρωας) Win Rate (Ποσοστό νίκης του κάθε ήρωα) KDA (Kills – Deaths – Assists, ουσιαστικά δείχνει τη χρησιμότητα ενός ήρωα μέσα στο παιχνίδι) BANS Πάμε να τις δούμε λοιπόν! Popularity Win Rate KDA BANS   Παρατηρήσεις – Συμπεράσματα: Από τις […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Δεν ξέρετε ποιον ήρωα να διαλέξετε και ποιόν να κάνετε ban; :Έχετε χάσει επεισόδια από το τι παίζεται αυτή την εποχή; Πάρτε μια ιδέα από το τι κάνει η κοινότητα.

Οι επιλογές που έγιναν ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα, φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία.

options

Θυμίζουμε πως οι κατηγορίες με τις οποίες θα ασχοληθούμε είναι οι εξής:

  • Popularity (πόσο δημοφιλής είναι ένας ήρωας)
  • Win Rate (Ποσοστό νίκης του κάθε ήρωα)
  • KDA (Kills – Deaths – Assists, ουσιαστικά δείχνει τη χρησιμότητα ενός ήρωα μέσα στο παιχνίδι)
  • BANS

Πάμε να τις δούμε λοιπόν!

Popularity
popular

Win Rate
win

KDA
kda

BANS

bans

 

Παρατηρήσεις – Συμπεράσματα:

Από τις παραπάνω εικόνες μπορούμε να εξάγουμε τα εξής συμπεράσματα:

Ένα αγαπημένο duo bot είναι ο Lucian που πήρε τη θέση της Tristana παρέα με τον Thresh. H Morgana είναι σχεδόν perma ban και την δεύτερη θέση στα support καταλαμβάνει η Leona με τον Blitzcrank να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.

Ο Amumu στο jungle δείχνει να μην θέλει να αφήσει την θέση του φαβορί με το υψηλό win rate  (αν και πρώτος σε προτιμήσεις παραμένει ο Lee Sin αλλά με χαμηλό win rate) αλλά την έκπληξη της βδομάδας την κάνει η Sona! Εντελώς αναπάντεχη πρωτιά για την Sona η οποία ωφελήθηκε πολύ από τις αλλαγές που γίνανε στα mechanics της.

O Jarvan παραμένει από τους πιο χρήσιμους παίκτες  αν και έχασε την πρωτιά για λίγο από τον Corki αυτή τη βδομάδα! 

Τέλος, στα bans σταμάτησε το perma ban του Braum και τη θέση του πήρε η Morgana η οποία ως support βρήκε εδώ και περίπου ένα χρόνο τη θέση που της άξιζε. Εντύπωση αποτελεί ο Yasuo ο οποίος αν και ο απόλυτος loser του παιχνιδιού είναι νούμερο 1 στα bans!

loser

 

Ιδανική πεντάδα για αυτή την εβδομάδα;

Thresh με Lucian στο bot lane, Amumu στο Jungle, Katarina mid και Fiora στο Top!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983