Δείτε τον τελικό του League of Legends με την παρέα σας!

Δείτε τον τελικό του League of Legends με την παρέα σας! Τα inSpot σας περιμένουν για να δείτε τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος League of Legends με την παρέα σας! Η μεγάλη στιγμή για τους fans του παιχνιδιού έφτασε! Αντίπαλες στον τελικό η Samsung White από την Κορέα και η StarHorn Royal Club από την Κίνα σε ένα best of five! Ελάτε να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια στα inSpot, γνωρίστε την τοπική κοινότητα παικτών και μοιραστείτε μαζί τους δώρα και τις μοναδικές συγκινήσεις που θα προσφέρουν οι δύο ομάδες! Αυτή την Κυριακή στις 10:00 τα inSpot Χαλανδρίου και Πανόρμου σε Αθήνα, […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Δείτε τον τελικό του League of Legends με την παρέα σας!

Τα inSpot σας περιμένουν για να δείτε τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος League of Legends με την παρέα σας! Η μεγάλη στιγμή για τους fans του παιχνιδιού έφτασε! Αντίπαλες στον τελικό η Samsung White από την Κορέα και η StarHorn Royal Club από την Κίνα σε ένα best of five! Ελάτε να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια στα inSpot, γνωρίστε την τοπική κοινότητα παικτών και μοιραστείτε μαζί τους δώρα και τις μοναδικές συγκινήσεις που θα προσφέρουν οι δύο ομάδες! Αυτή την Κυριακή στις 10:00 τα inSpot Χαλανδρίου και Πανόρμου σε Αθήνα, inSpot Βασιλίσσης Όλγας και Ροτόντας σε Θεσσαλονίκη, inSpot Καλαμάτας και inSpot Ναυπλίου θα σας υποδεχτούν για να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια και να διασκεδάσετε!

inSpot lol world finals poster

Δώρα από Riot Games (καπελάκια Τeemo, μπλουζάκια Τrinity Force και αξιαγάπητα poros) και Razer (ακουστικά και μπρελόκ) περιμένουν τους θεατές. Για να τα κερδίσουν θα πρέπει να απαντήσουν σε ερωτήσεις γνώσεων ή να προβλέψουν την εξέλιξη των παιχνιδιών, ενώ μετά το τέλος του τελικού θα υπάρξει LAN party!

Όλες οι λεπτομέρειες που χρειάζεται να γνωρίζετε:

• Τα event θα ξεκινήσουν στις 9:30, μισή ώρα πριν τον τελικό. Η είσοδος θα είναι δωρεάν.
• Πριν από το πρώτο παιχνίδι οι συμμετέχοντες θα ψηφίσουν για το ποιος νομίζουν ότι θα είναι τελικός νικητής και κάθε μαγαζί θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα.
• Θα υπάρχει playlist με τα καλύτερα plays του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, η οποία θα παίζει στις οθόνες που δεν θα δείχνουν τα παιχνίδια.
• Θα υπάρχουν αυτοκόλλητες ετικέτες, όπου οι θεατές θα γράφουν το όνομα τους, το division και τον βασικό τους ρόλο στο League of Legends (AD carry, Mid, Top, Jungle, Support). Έτσι θα μπορούν να γνωριστούν πιο εύκολα μεταξύ τους και να σχηματιστούν νέες φιλίες ή και ομάδες.
• Ανάμεσα στα παιχνίδια θα υπάρχουν ερωτήσεις γνώσεων, σχετικές με το League of Legends και το competitive League of Legends.
• Πριν από το κάθε παιχνίδι το κοινό θα κάνει προβλέψεις για το ποιος θα πάρει το first blood και σε ποιο λεπτό θα πέσει ο πρώτος δράκος.
• Μετά το τέλος του τελικού θα υπάρξει αναμνηστική φωτογραφία με όλο το κοινό και τους διοργανωτές.
• Όποιος το επιθυμεί, μπορεί μετά το τέλος του τελικού να πάρει μέρος σε LAN party, το οποίο θα περιλαμβάνει ARAM ή 1vs1 tournament ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν οι παίκτες.

Σελίδες των event στο facebook:

League of Legends World Finals Viewing party @ inSpot Rotonta
www.facebook.com/events/527344587409463/

League of Legends World Finals Viewing party @ inSpot Xalandri
www.facebook.com/events/794519047265690/

League of Legends World Finals Viewing party @ inSpot Vas. Olgas

www.facebook.com/events/270021109874492/

League of Legends World Finals Viewing party @ inSpot Nafplio
www.facebook.com/events/751866401538608/

League of Legends World Finals Viewing party @ inSpot Panormou
www.facebook.com/events/1503545499890516/

League of Legends World Finals Viewing party @ inSpot Kalamatas
www.facebook.com/events/781220008585740/

League of Legends World Finals Viewing party @ inSpot Syndika

https://www.facebook.com/events/1476310775979645

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983