Η τέχνη του 'Flash Juke': Εξαπατήστε τους αντιπάλους σας

Το Flash Juke είναι ένα κόλπο για να χάνεσαι από τους αντιπάλους την ώρα που σε κυνηγάνε Τι είναι το Flash Juke: To Flash Juke είναι όταν πηγαίνεις προς μια κατεύθυνση αλλά αντί για να φύγεις με «flash» μπροστά, το κάνεις στην αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό γίνεται για να νομίζουν οι αντίπαλοι σου, ότι διαπέρασες από το συγκεκριμένο μέρος, ενώ εσύ φεύγεις προς την αντίθετη ακριβώς μεριά και κάνεις με ασφάλεια το recall σου. Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει ο δρόμος που έχεις πάρει να έχει μπροστά σου τοίχο και ακριβώς από πίσω σου bush. Πότε να χρησιμοποιούμε το […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το Flash Juke είναι ένα κόλπο για να χάνεσαι από τους αντιπάλους την ώρα που σε κυνηγάνε
0

Τι είναι το Flash Juke: To Flash Juke είναι όταν πηγαίνεις προς μια κατεύθυνση αλλά αντί για να φύγεις με «flash» μπροστά, το κάνεις στην αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό γίνεται για να νομίζουν οι αντίπαλοι σου, ότι διαπέρασες από το συγκεκριμένο μέρος, ενώ εσύ φεύγεις προς την αντίθετη ακριβώς μεριά και κάνεις με ασφάλεια το recall σου. Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει ο δρόμος που έχεις πάρει να έχει μπροστά σου τοίχο και ακριβώς από πίσω σου bush.

Πότε να χρησιμοποιούμε το Flash Juke: Η χρήση του δεν είναι αλάνθαστη και δεν σημαίνει ότι θα διασφαλίσεις την ζωή σου σίγουρα. Ωστόσο, εάν βρεθείτε σε ένα κακό σημείο στον χάρτη, έχετε πολλές πιθανότητες, εάν το πετύχετε, να σώσετε την ζωή σας. Αυτός ο τρόπος διαφυγής είναι ακόμα ένα τέχνασμα για την ασφάλεια σας.

To Juke Flash, χρησιμοποιείται όταν διατρέχετε μεγάλο κίνδυνο για να σκοτωθείτε από έναν παίχτη της αντίπαλης ομάδας, και αυτός έχει όλα τα μέσα για να σας ακολουθήσει, περνώντας από ένα τοίχο. Σε πολλές περιπτώσεις είναι σωστό να χρησιμοποιείτε το flash φυσιολογικά, απλά περνώντας τον τοίχο, αλλά όταν ο αντίπαλος που σας κυνηγάει είναι ένας εκ των zed,corki,lucian,gragas για παράδειγμα, εκείνος μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο ‘skill’ του για να σας ακολουθήσει και όχι μόνο το flash, επομένως ο μοναδικός τρόπος για να ξεφύγετε είναι να τον εξαπατήσετε με το ‘Flash Juke’.

Περιπτώσεις:

flash_juke_1_fixed

Στην παρακάτω περίπτωση η lux θα μπορούσε να σκοτώσει τον draven με απλά ένα μικρό combo και ξέρουμε ότι έχει το flash της ακόμα για να το χρησιμοποιήσει, αν ο draven κάνει flash στο blue, η lux θα κάνει το ίδιο και θα τον σκοτώσει πολύ εύκολα, οπότε ο draven θα κάνει flash στους θάμνους από πίσω του για να την μπερδέψει και να την εξαπατήσει.

flash_juke_2_fixed

Εφόσον η Lux δεν έχει ward στους θάμνους που μπήκε ο Draven αυτό σημαίνει ότι η Lux θα πιστέψει ότι μπήκε στο blue και θα αρχίσει να τον ψάχνει, ο Draven όμως θα έχει αποκτήσει κάποια μέτρα ασφάλειας αυτό θα επιτρέψει στον Draven την ζωή του.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε: Πριν χρησιμοποιήσετε το ‘Flash Juke’, θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι. Ο αντίπαλος, μπορεί να καταλάβει το κόλπο σας και να σας σκοτώσει ούτως η άλλος. Άλλη άτυχη στιγμή, είναι να το προσπαθήσετε και να πέσετε πάνω σε περισσότερους εχθρούς που έρχονται για να σας σκοτώσουν. Άλλη περίπτωση είναι ότι πολλοί αντίπαλοι δεν θα ρισκάρουν την ζωή τους για να σας σκοτώσουν και να χάσουν την δικιά τους, και έτσι να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο. Το ‘Flash Juke’, είναι μεγάλο ρίσκο και θα πρέπει να ξέρετε πότε αξίζει να πάρετε αυτό το ρίσκο.

Πριν επιχειρήσετε να το κάνετε σε κάποιο ranked game, ίσως θα ήταν καλύτερο να το δοκιμάσετε πολλές φορές σε custom game ή σε κάποιο normal παιχνίδι για αρχή. Πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά το Flash, δηλαδή πολλές φορές στην αρχή που θα το προσπαθήσετε θα δείτε ότι φτάνει κοντά στο θάμνο και όχι μέσα στον θάμνο. Κάντε πολύ προπόνηση για να το πετύχετε, αλλιώς θα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό χαμένο flash.

Υπάρχουν πολλά σημεία στον χάρτη που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, συνήθως όταν υπάρχει τοίχος και ακριβώς από πίσω θάμνοι, κάποια από αυτά είναι οι τοίχοι κοντά στον Βαρόνο, Δράκο, στην κάτω και στην πάνω μεριά του χάρτη στα blue και στα red. Γίνετε πιο δημιουργικοί και καλή τύχη με την εξαπάτηση των αντιπάλων σας στο Φαράγγι των Επικαλεστών.

Εδώ θα δείτε κάποια πολύ όμορφα «Flash Jukes»

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Fnatic Fanboy OLOFMEISTER BOOSTMEISTER OLOFMEISTER OLOFPASS OLOFPASS OLOFPASS HE WATCHING YOU FROM HIS SCOUT OLOFPASZDE?? HE SAYS TO YOU YOU HAVE NO PASS THE OLOFPASZDE THE OLOFPASZDE