Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014: Group Stage 1 Recap

Το Stage 1 έφτασε στο τέλος του. Εκπληκτικές μάχες, τρομερά plays και δικαίωση για τις ομάδες που ήταν καλύτερα προετοιμασμένες και έτοιμες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι δραματικές στιγμές που ζήσαμε την τελευταία μέρα του  Group Stage 1 στην Ταϊπέι είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Τα Group C και D, τα οποία από το ευρύ κοινό θεωρούνται πως έχουν τις πιο δυνατές ομάδες σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι έτοιμα να μας χαρίσουν στιγμές αγωνίας και εξαιρετικό θέαμα. Το σίγουρο είναι πως έχουν μαζέψει τις πληροφορίες που θα ήθελαν από το Stage 1 και […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το Stage 1 έφτασε στο τέλος του. Εκπληκτικές μάχες, τρομερά plays και δικαίωση για τις ομάδες που ήταν καλύτερα προετοιμασμένες και έτοιμες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι δραματικές στιγμές που ζήσαμε την τελευταία μέρα του  Group Stage 1 στην Ταϊπέι είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Τα Group C και D, τα οποία από το ευρύ κοινό θεωρούνται πως έχουν τις πιο δυνατές ομάδες σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι έτοιμα να μας χαρίσουν στιγμές αγωνίας και εξαιρετικό θέαμα. Το σίγουρο είναι πως έχουν μαζέψει τις πληροφορίες που θα ήθελαν από το Stage 1 και σίγουρα έχουν προετοιμαστεί για τους αντιπάλους και τις μάχες που θα έρθουν. Μην ξεχνάμε, πως πολύ σημαντικό είναι ότι οι ομάδες των Group C και D, είχαν την ευκαιρία να μαζέψουν πληροφορίες για τους αντιπάλους τους και έχουν βάλει στο στόχαστρο, τους νικητές από τα Group A και B.

groupA

groupB

Όπως βλέπετε και από τα σκορ, οι ομάδες που ξεχώρισαν είναι οι Samsung White και Star Horn Royal Club. Η Samsung White νίκησε κάθε παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και δεν μας έδειξε σχεδόν καμία αδυναμία.Η μόνη ομάδα που κατάφερε να τους φέρει σε δύσκολη θέση ήταν η Edward Gaming. Από το Group B, η ομάδα των Star Horn Royal Club ήταν ασταμάτητη εκτός από μία ήττα ενάντια στην Team Solo Mid την δεύτερη φόρα που την αντιμετώπισαν. Ο inSec για άλλη μια φορά κουβάλησε την ομάδα του και μάλιστα έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με Ρένγκαρ ενάντια στους TSM που μπορείτε να δείτε εδώ.

Η δεύτερη ομάδα που πέρασε στην επόμενη φάση για το Group A είναι η Edward Gaming, το παιχνίδι που έκρινε την πρόκριση ήταν ενάντια στην AHQ E-Sports Club και μπορείτε να το δείτε εδώ. Για το Group B, δίκαια η Team Solo Mid πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά δυστυχώς έχασε την ευκαιρία της να τελειώσει πρώτη στο Group B και να αποφύγει να αντιμετωπίσει την Samsung White στην επόμενη φάση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους σημαντικότερους παίκτες του Stage 1.

KDAGPMGOPG

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga