Η Riot αναβαθμίζει όλους τους Champions

Το league of legends καταφέρνει να διατηρεί τόσα χρόνια το ενδιαφέρον μας παρόλο που στο τομέα των γραφικών δεν έχουμε δει πολλές αλλαγές. Έτσι λοιπόν, με το καινούριο update, η Riot αποφάσισε να βάλει λίγες φρέσκιες πινελιές στους παλιούς τις ήρωες και τα skin τους, που υπάρχουν στο παιχνίδι πριν από το 2013. Τα πιο εμφανή σημεία αλλαγών θα είναι στο κεφάλι και τα όπλα των χαρακτήρων, ώστε να διακρίνονται πιο εύκολα και να βοηθηθεί το gameplay. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα γίνουν αλλαγές στα skin κάποιων Μαχητών αλλά μόνο στη default τους εμφάνιση,με αλλαγές που δίνουν έμφαση στη βασική […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το league of legends καταφέρνει να διατηρεί τόσα χρόνια το ενδιαφέρον μας παρόλο που στο τομέα των γραφικών δεν έχουμε δει πολλές αλλαγές. Έτσι λοιπόν, με το καινούριο update, η Riot αποφάσισε να βάλει λίγες φρέσκιες πινελιές στους παλιούς τις ήρωες και τα skin τους, που υπάρχουν στο παιχνίδι πριν από το 2013. Τα πιο εμφανή σημεία αλλαγών θα είναι στο κεφάλι και τα όπλα των χαρακτήρων, ώστε να διακρίνονται πιο εύκολα και να βοηθηθεί το gameplay. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα γίνουν αλλαγές στα skin κάποιων Μαχητών αλλά μόνο στη default τους εμφάνιση,με αλλαγές που δίνουν έμφαση στη βασική ταυτότητα του κάθε χαρακτήρα. Είναι μία μεγάλη δουλειά η οποία θα ολοκληρωθεί τμηματικά μέχρι να βγει live το Summoner’s Rift update.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα πάρετε μια γεύση από τις αλλαγές που θα δούμε, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι παρακάτω αλλαγές γίνονται πρώτα στον PBE Server οπότε μπορεί το αποτέλεσμα που θα δούμε στο live να μην είναι ίδιο.

Classic-Ashe1 Amethyst-Ashe Freljord-Ashe Queen-Ashe Sherwood-Forest-Ashe Woad-Ashe

Classic-Akali Crimson-Akali Nurse-Akali Blood-Moon-Akali Stinger-Akali Silverfang-Akali All-Star-Akali

Classic-Xerath Battlecast-Xerath Runeborn-Xerath

Classic-Ahri Dynasty-Ahri1 Midnight-Ahri1

Classic-Fiora Nightraven-Fiora

Royal-Guard-Fiora

Classic-Galio Commando-Galio Enchanted-Galio Hextech-Galio Gatekeeper-Galio

Classic-LeBlanc Mistletoe-LeBlanc1 Prestigious-LeBlanc

Classic-Leona Defender-Leona Iron-Solari-Leona Valkyrie-Leona

22 redb redb4 redb3 redb2 UFO-Corki URF-Rider-Corki

newnauut3 newnauut2 nautilus3 naad zoomed abysnann abys1 abysnaut2 Subterranean-Nautilus

Classic-Graves Jailbreak-Graves-Update-11 Jailbreak-Graves-Update-2

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga